De laatste trailer van The Witcher geeft goed beeld van het verhaal 

We zijn ongeveer een week van de release van het eerste seizoen van The Witcher verwijderd, en Netflix heeft zojuist een laatste trailer met ons gedeeld.

In de trailer zien we onder andere het begin van een grote veldslag, in een mooie shot van bovenaf. Twee legers stormen te paard op elkaar af, om in de open vlakte bloed te schieden. Geralt en Yennefer vechten zij aan zij, terwijl Ciri de hele wereld van The Witcher af lijkt te speuren naar Geralt. Dit gaat echter ook niet zonder slag of stoot.

Geralt, Yennefer en Ciri zijn aan het  begin van het seizoen alle drie op verschillende locaties, om uiteindelijk bij elkaar terecht te komen. Yennefer lukt dit waarschijnlijk een stuk eerder dan Ciri, want in de trailers deelt ze meerdere scenes met Geralt. Ciri is het grootste gedeelte van het eerste seizoen op zoek naar de Witcher en vindt hem mogelijk pas in een van de laatste afleveringen.

De beschrijving van de video lijkt het eerste seizoen van The Witcher in één zin te beschrijven:

On a Continent riddled with evil, the paths of a monster hunter, a sorceress and a runaway princess converge.

De boeken waar de serie op gebaseerd is, zijn bijna volledig vanuit het point-of-view van Geralt geschreven. Showrunner Lauren Hissrich heeft de vrijheid genomen om van de boeken af te wijken, zodat Yennefer en Ciri wat meer in de spotlight terecht komen. The Witcher gaat dan ook niet alleen over Geralt, maar net zo goed over deze twee vrouwen. Als je deze personages iets beter wil leren kennen, bekijk dan deze drie introductievideo’s.

Onlangs heeft Netflix de titels van alle afleveringen van het eerste seizoen van The Witcher bekendgemaakt, inclusief de beschrijvingen. Het eerste seizoen is nog maar het begin van de serie, want showrunner Lauren Hissrich heeft al zeven seizoenen uitgeschreven. Bekijk hier de eerste trailer van The Witcher.

ANDERE PU TV UITZENDINGEN

REACTIES (12) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord