Lucas en Wouter spelen A Way out helemaal van begin tot eind! 

A Way Out is het volgende kindje van Josef Fares, die in het verleden het geweldige Brothers: A Tale of Two Sons heeft gemaakt. Het bijzondere aan A Way Out is dat je verplicht bent deze in co-op te spelen. Dus toen Wouter de game in zijn mailbox ontving, moest hij op zoek naar een slachtoffer om samen met hem te spelen. Niemand moest er echter aan denken om zo veel uren alleen met Wouter opgescheept te zitten en dus werd het lootjes trekken. Jammer genoeg voor Lucas trok hij het kortste eind en was het aan hem om de rol van Vincent op zich te nemen, terwijl Wouter de komende tijd als Leo door het leven moest. Als bewijsmateriaal dat deze twee lief konden blijven doen, hebben we de volledige playthrough inclusief facecam gefilmd voor het geval er iets mis zou gaan.

Ja, je leest het goed, voor het eerst in de geschiedenis van PU, gooien we een volledige playthrough van een game online. En misschien is dat maar goed ook, want zo erg was het tweetal ook weer niet te spreken over A Way Out. Tuurlijk had het zijn momenten, maar het verhaal en dan vooral de dialogen waren af en toe zo tergend dat de mannen bijna schaterlachend van hun stoelen vielen.

Ook was het verhaal verrassend snel voorbij. Na ongeveer zes uur op de teller, kwamen alle namen van de mensen die aan A Way Out hebben gewerkt tevoorschijn. Het zijn wel bijzondere uren vol met spanning, sensatie en tranen (van het lachen). Kijk gezellig mee en ervaar hoe het is als twee professionele gamejournalisten samenwerken om tot het einde van een game te komen. Het is een unieke ervaring die je zeker een keer moet meemaken in je leven. En als je de video helemaal hebt afgekeken kan je direct door naar de geschreven review van Wouter om daar te zien wat hij precies van de game vond nadat hij er wat langer over heeft nagedacht en ook wat zijn uiteindelijk cijfer is geworden. Veel kijkplezier!  

ANDERE PU TV UITZENDINGEN

REACTIES (16) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord