De Star Wars Special is hier en Last Jedi Hype - Wookiee Leaks 

Minder dan een week! Minder dan een week wachten om The Last Jedi te kunnen zien. Geen idee hoe het met jullie zit, maar wij zijn echt ontzettend hyped en strontnerveus aan het worden. Ok komt Wouter even de nieuwe Star wars Special laten zien die ons nog meer in de mood voor de films krijgt.

Edoch; eerst wordt even het laatste nieuws aangehaald zoals het feit dat Ryan Johnson heeft aangegeven niét de nieuwe trilogie wil ophangen aan Knights of the Old Republic of Old Republic. Hij wil met verse ideeen komen en wil de nieuwe films compleet nieuwe verhalen en personages geven.

Er is ook nog op het nippertje een laatste trailer van The Last Jedi in China uitgekomen. Daarin zijn wat nieuwe beelden te zien zoals een Tie Silencer-gevecht met Kylo Ren, Finn en Rose die op de rug van een Falthier rijden en bijna Rogue One-achtige loopgraafgevechten.

Maar we zijn ook blij met de Star Wars Special (nummertje 3) die vanaf vandaag in de winkels ligt, nét voordat de film uitkomt. Hoofdredacteur Wouter komt daarom even vertellen waarom je het blad zeker moet kopen. Want de fans krijgen absoluut hun fix.

Zo staat er natuurlijk een sterk achtergrondverhaal in over Battlefront 2 en of de game de moeite waard is om te spelen. Maar natuurlijk wordt ook de lootbox-affaire aangehaald. Wat is het en waarom is er zoveel ophef over?

Verder zijn er prachtige (super nerdy) stukken in het blad te vinden. Wat zijn bijvoorbeeld de indrukwekkendste schepen in de films? Hoe snel zijn ze en wat kosten die krengen? (In theorie natuurlijk). Ook worden de vetste lightsabder-duels in de films uitgebreid besproken en krijgen we uitgelegd hoe lightsaber sowieso werken (ook theoretisch want Mythbusters hebben wel aangetoond dat die dingen helemaal niet mogelijk zijn).

En als laatste blijkt Daisy Ridley niet altijd even sierlijk met haar lightsaber.

ANDERE PU TV UITZENDINGEN

REACTIES (1) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord