Een nieuwe trilogie! - Wookiee Leaks 

Deze week is de op één na belangrijkste week als het gaat om Star Wars-release, want morgen komt Battlefront 2 eindelijk uit. En dat is niet bepaald zonder slag of stoot gegaan. Er is veel ophef geweest over de multiplayer-modus van de game en we gaan daar in Wookiee Leaks uitgebreid op in. Daarom is Tjeerd te gast, die de game van begin tot eind doorgeploegd heeft.

Want wat is het een domper dat één van de grootste releases van het jaar toch in een slecht daglicht is komen te staan. Hoewel de single-modus (campaign) wellicht kort is, blijkt het toch een lekkere afwisseling te zijn op de multiplayer. Maar het is juist het laatst genoemde onderdeel van de game die de woede van veel gamers op de hals haalt.

Het probleem zit 't hem in het feit dat je feitelijk door het kopen van lootcrates bepaalde klasses, skills en wapens kunt upgraden. En als je niet goed in de slappe was zit, zal je er zelf voor moeten grinden. Daarnaast is het progressiesysteem onoverzichtelijk en behoorlijk random, wat vriend en vijand van Battlefront 2 ook niet weet te bekoren. Maar is het een game breaker? Tjeerd geeft als expert zijn eindoordeel hierover.

Maar het is niet alleen de game waar Wookiee Leaks het uitgebreid over heeft. Vorige week (de dag na de opname van de vorige Wookiee Leaks) kwam het grote nieuws dat Ryan Johnson de leiding heeft over een compleet nieuwe trilogie. Nadat de verhaallijn over de Skywalkers is afgerond krijgen we dus een nieuw Star Wars-avontuur. En dat zal niet alleen in de bioscoop zo zijn, ook zal er een Star Wars-serie komen op de nieuwe streamingservice die Disney aan het ontwikkelen is. Krijgen we Star Wars-overkill, of kan er gewoon niet genoeg Star Wars-content zijn?

Al met al dus weer een lekke volle aflevering van Wookiee Leaks!

ANDERE PU TV UITZENDINGEN

REACTIES (19) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord