Wie wil een semi-grote doch familiale multigaming [PC] community joinen?  

We zijn in 2010 begonnen. Hebben zo'n 150 leden. Dat is bewust niet zo heel veel want in tegenstelling tot de meeste "grote communities" laten we niet zomaar iedereen toe.

Website: www.deadfriendsgaming.com / Discord:

Dat heeft trouwens alles met karakter te maken en niet echt met skill.

We zijn geen veredelde LFG groep. Wel zijn we een leuke, gezellige groep die het groep redelijk casual houdt en fun op de eerste plaats zet. Iedereen kent elkaar wel wat. Maar de sfeer is gemoedelijk en zelfs familiaal.

Dat neemt niet weg dat het wanorde is. Tijden scrims en andere matchen wordt er wel verwacht dat er wat serieuzer gedaan wordt. Tenslotte wil matchen winnen.

We spelen heel wat spellen: Een klein greep: Division 2, Battlefield 4 & 5, Mortal Kombat 11, Rainbow Six Siege, Counterstrike, World of Warships, Resident Evil 5 co-op, Victoria II en old school Doom MP,
verder ook enkele old school klassiekers zoals ZDeamon (orginele Doom met online multiplayer), Age of Empires III, Red Alert II en binnenkort AoE 4, C&C Remaster, Ready of Not ("Swat 5"), etc.

We zoeken dus nog leden. Vereisten zijn uiteraard een headset, beschaafde houding (belangrijker dan leeftijd als is die eind de 20), beleefd, niet roepen en schelden, zowel waardige verliezer als winnaar zijn.

Verder is er ook niet echt een clanleider, enkele anciens trekken de boel wel voort, houden het rustig en zorgen dat er schot in de zaak komt, maar elke volledig lid is vrij om op te recruiteren voor het even welk spelen (volgens de regels) en bv een COD of watdanook divisie op te zetten.

We zijn zeer openmindend. Bovendien hebben we verscheidende servers, maar we vragen géén bijdrage. Ook niet aan mods of serveradmins. We aanvaarden wel donaties, maar de ingezalde donaties worden met kerstmis dmv van een tombola uitgedeeld.

We doen het het niet voor het geld. En het werkt want we zijn in 2010 begonnen en still going strong.

We zijn wel gebaseerd in Londen. Als is een groot deel van de leden uit Nederland en Vlaanderen.

Ik zou zeggen heeft een kans, het is toch vrijblijvend.
En neem gerust je vrienden mee :)

We spelen trouwens meetal casual en voor de fun, behalve op vrijdag. Dan spelen we ouderwets nog eens Battlefield 4 scrim.

Hopelijk tot gauw

Je kans ons vinden op: Discord: https://discord.me/defr
Teamspeak: ts.deadfriendsgaming.com
of op de website: https://www.deadfriendsgaming.com/registration

(vul het formulier in en geef aan Applicant te zijn (duurt 1 a 2 weken). Eventueel vermeld je ook dat "Revolver Ocelot" je gestuurd heeft, en maak een kennismaking post o het forum"

PS we zijn in het midden van een nieuwe forum aan het bouwen
PPS ondanks onderstaande zij we volledig PC gaming.

Ons motto is vrijheid blijheid.

Ten slotte zijn er ook af en toe (optionele uiteraard) meeting. Paar maand geleden zijn we gaan paintballen in Engeland, in Augustus staat een BBQ gepland.

ANTWOORDEN (1) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord