Opstartproblemen pc na mislukken installeren widows-updates 

Beste mensen,

Sinds kort heb ik opstartproblemen met mijn pc.
Een kleine poos geleden kreeg ik steeds Windows update-meldingen. Normaal gesproken geen probleem, maar nu wou mijn pc de updates niet installeren. Na het afsluiten van de pc kwam er het normale updates "zoveel van zoveel installeren" scherm. Maar de update blijft hangen bij het installeren van de eerste van velen. Ik had mijn pc overnacht aan gelaten en acht uur later was hij nog niet klaar met het installeren van update 1 van de zoveel. Daardoor moest ik mijn pc uitdoen door de uitknop langdurig in de drukken.

Dit heb ik een aantal keer moeten doen, tot de update spontaan verdween. Maar laatst was er weer hetzelfde probleem, updates die niet installeren waardoor de PC uitgeschakeld moet worden door de uitknop in te drukken.

Nu heb ik via het configuratiescherm automatisch downloaden en installeren van updates volledig uitgezet, waardoor het probleem met de updates zich in ieder geval niet meer voordoet.

Maar nu start mijn pc een stuk slomer op. Normaal gesproken was dit ongeveer 30 tot ik de pc echt kon gebruiken, nu is het minimaal 120 seconden of meer. En als ik uiteindelijk op het bureaublad ben en, bijvoorbeeld, Chrome wil opstarten, dan voert mijn pc die commands soms domweg niet uit. Dan duurt het nog 5 minuten voordat hij ├╝berhaupt Chrome wil opstarten. Ook lopen programma's als Steam constant vast. Deze problemen had ik nooit en ik denk dat het komt omdat ik mijn pc meerdere malen moest uitschakelen tijdens het installeren van updates.

Mijn specs zijn:
Windows 7 - 64bit
Samsung 840 EVO 250gb SSD (minimaal 100gb ruimte over)
Intel Core i5-2550k @3.4GHz
8gb RAM
NVIDIA GeForce GTX 560 Ti

Is er iemand hier die hier een oplossing voor heeft of iets dergelijks? Ik heb al op internet gezocht, maar omdat het een vrij specifiek probleem is kan ik geen antwoord vinden. Alvast bedankt voor jullie reacties!

ANTWOORDEN (4) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord