Ongeopende Openbrief 

Gegroet mensen en mods,

Laat het duidelijk zijn, de jaren op PU waren gezellig en heb dankzij deze half werkende site(s) mensen mogen ontmoeten die ik tof vond/vind en waar vriendschappen uitgekomen zijn. Sinds het huidige gastenboek is helaas alles naar beneden gekelderd en heb sindsdien het idee gekregen dat sowieso een iemand het hele 'community' gebeuren compleet weg wou zien gaan, ik noem geen namen aangezien dit persoon niet meer relevant is voor PU, maar de schaden is alsnog te zien, in althans mijn ogen. Het feit dat een aantal jaren terug BruinePoep.nl gemaakt was had al moeten aangeven dat er inderdaad iets mis ging maar niets veranderde en dit is het resultaat.

Gezien het eindeloze gezeik om alles en niets, een kut website en nu een mod-beleid waar zelfs de communisten om zouden huilen heb ik als volgt een simpel voorstel;

Geef mij een permanente ban met een verwijdering van mijn account met als gevolg dat Kotter zijn permanente ban verdwijnt en hij weer kan posten en kan doen wat een Kotter doet, indien hij dat nog wilt. Na de eerste 24 uur van Kotter zijn wederkomst kan mijn permanente ban en verwijdering ingezet worden.
De voordelen zijn dat ik weg ben en dat Kotter weer terug is en vele leden weer wat tevreden gesteld zijn. Een win-win situatie voor velen.

Aan de andere leden, het beste wat jullie kunnen doen is het uitzitten van deze PU versie van de Kali Yuga.

Aan BBQ, bij deze raad ik je deze boeken aan:
How to Win Friends and Influence People
The Art of War
The Prince
The Book of Five Rings
Laws of Manu

Het zal je goed doen.

ANTWOORDEN (20) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord