Wat te doen voor je een Topic/Vraag aanmaakt. 

Beste mensen, dit is voornamelijk even als bericht voor de (nieuwe) leden die het gemist hadden :
De laatste tijd krijgt het community gedeelte meer en meer last van dubbele/zinloze topics. Van Black Ops 2 zijn er denk ik al 5 die allemaal feitelijk hetzelfde zeggen, om een voorbeeld te geven. Of een nieuwe GTA trailer kan met gemak besproken worden in een GTA topic dat er al is.

Daarom vragen we iedereen simpelweg voor je iets aanmaakt even na te denken of het echt iets toevoegt. Zo ja, proficiat. Dan kan je naar stap 2, en dat is te weten komen of jou topic al niet bestaat.
We zouden dus heel graag hebben dat jullie de "zoek" functie gebruiken, die staat daar namelijk niet alleen omdat we dat wel mooi vonden. Typ eerst eens de meest concrete termen (game-titel, etc) in die met jouw vraag/discussie te maken hebben. Als je er dan nog niets van hebt gevonden is ie er waarschijnlijk nog niet en kan je hem gerust aanmaken.
Maar als je bijvoorbeeld een topic wil maken over hoe een game ontvangen is of ergens vastzit is de kans nogal groot dat-ie er al ergens tussen staat en kan je daar beter op reageren. Vanaf dat je reageert komt dit topic weer bovenaan te staan, dus zullen mensen het ook terug opmerken en weer op jou antwoorden. Simpel zat.
Dan blijft alles bijeen, het is simpeler om je antwoord te vinden in één topic dan in 5 verschillende, en andere topics verdwijnen minder snel op de achtergrond.

Een aantal algemene topics:
- Voor 'fapvoer' hebben we het fapvoer topic. Dit is het enige topic waar dergelijke afbeeldingen gewenst zijn.
- Voor slowchat hebben we de CdAB. Deze is vrijwel altijd bovenaan op de community pagina te vinden.
- Het Xbox One topic
- Het Playstation 4 topic
- Het PC topic
- Het topic voor als je op zoek bent naar een game-PC: De What to buy guide: Game PC

Bedankt voor het lezen,

Edit : hierbij nog een topic waarin er een paar voorbeelden worden gegeven, en waarin je kan vragen of je topic al dan niet al bestaat : http://www.pu.nl/community/discussions/discussion/het-topic-der-geen-dubbeltopics-meer-hoeven-maken/

ANTWOORDEN (132) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord