Uncharted 4 

Hallo,

hij was er nog niet, maar aangezien we officieel weten dat er een nieuwe Uncharted komt, hier de topic start dan maar.


ik heb alvast wat research gedaan, en ben op wat leuke feitjes gekomen! aangevuld met wat eigen gedachtes :)

heb ff de kaart wat bekeken, wat de meeste wel zal zijn opgevallen, is het rondje met de X erin, waar de naam naast staat ''St Mary's Isle'' een klein eilandje oostelijk van Madagascar.

het doet lijken in ieder geval, dat we ervan uit moeten gaan dat het volgende Uncharted deel hierom gaat draaien, althans, een aandeel erin heeft.

Nu de vraag, is dit boeiend? nouja, kan zijn: St Mary's Island is een oud piraten eiland, piraten hebben schatten, en verstoppen die, althans zo gaat het verhaaltje altijd, vervolgens heb je nieuwe piraten, die zoeken die weer op en zo verder.

Nog steeds niet heel boeiend, behalve dat Uncharted om schatzoeken gaat, en dit dus een mooi plekje voor een nieuwe game is.

Nog mooier, en nog meer passend voor de Uncharted serie is echter het volgende: nabij St Mary's Island is een nooit echt ondekte piraten kolonie/stad/iets genaamd: Libertatita/Libertalia, dit is een piraten utopia, mogelijk gesticht in de 17e eeuw.

leuke ervan, dat niemand het ooit heeft kunnen vinden, en dus weer een mysterie is, zodoende perfect voor een plot van Uncharted.

Dit is ook de plek waar vele grote historische piraten huisvestend in de 17e en 18e eeuw. leuk feitje; het motto van Libertatita is: For god and liberty. juist, wat ook op de map van de teaser trailer te vinden is!

Ze noemden zichzelf liberti's, piraten die slaven bevrijden van o.a. de Nederlandse slavenschepen die erlangs kwamen, de slaven gingen mee naar Libertatita en werden daar vrije burgers, die hun eigen taal ontwikkelde, een combinatie van vele europese slaven landen, zoals engeland, nederland, frankrijk, spanje en portugal, gemixt met het lokale madagascar taal, wat dus weer een te mysterie is, om ergens achter te komen, zul je dat wel moeten vertalen, uitvinden wat er bedoeld word, om zo libertatita te vinden.(gok ik)

Aangezien niemand weet waar het echt zou moeten zijn, enkel is er de aanwijzing dat het tussen Bay of Antongil en Mananjary moet zijn.

Libertatita heeft ongeveer 25jaar bestaan volgens de legende, en mijn eigen aanvulling eraan: het kan natuurlijk geweest zijn dat daarna een van de kopstukken verraad heeft gepleegd, gezien de teksten op de kaart van betrayal, waarna de oprichter gevangen is genomen o.i.d. en na 15jaar wraak wil op de verraders.

wat kan duiden op een Uncharted in het tijdperk VAN dit scenario, of dat je toch weer als Nathan Drake de boel gaat uitpluizen. beide plotten hebben wel wat natuurlijk, al hoop ik persoonlijk gewoon op een verhaal met Nathan Drake.

nogmaals, dit is wat ik zover te weten ben gekomen hierover, wellicht binnenkort meer! mijn aandacht hebben ze in ieder geval, aangezien dit wel genoeg opties geeft voor een smullend en pracht verhaal.


brand los als men iets te weten komt! ik ben alvast in de Uncharted stemming!!! :D

ANTWOORDEN (92) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord