Star Wars Battlefront II  

De vorige discussie ging een beetje fout dus ik probeer het nog eens met deze.

Op de EA Play gaan we waarschijnlijk de eerste gameplay te zien krijgen. Tot dan weten we in ieder geval de volgende dingen:
-De game zal zich in alle 3 de era's afspelen.
-Het pick-up systeem zal worden verwijdert en door abilities worden vervangen
-We krijgen een Singleplayer campaign :):):):)
-Er werken maar liefst 3 ontwikkelaars aan Battlefront II
-De game gaat ongeveer 3 keer zo groot worden dan zijn voorganger.
-Er zijn al een paar hero's geconfirmed door Dice : Rey, Kylo Ren, Yoda, Darth Maul en Luke Skywalker.

Dat is al heel wat hé? Iets anders wat EA heeft bevestigt is de kwestie van de season pass. In het eerste deel werden hierdoor namelijk de gamers die de season pass we; hadden in veel gewone potjes gedropt. Door geen season pass in te voeren hoopt EA dit recht te zetten.

Een opwindend feitje is dat je in potjes geen tokens meer zult vinden om een Hero te worden. Dit systeem wordt namelijk vervangen door iets anders. In Battlefront I kreeg je eigenlijk geen beloning als je iets deed als je bijvoorbeeld een point capturde. Dit gaat nu anders worden. Namelijk als je iets speciaals doet krijg je de kans om een Hero te worden. Zo krijgt iedereen de kans om een Hero te worden.

Dan nu even iets over de Campaign. Die zou zich afspelen in de 30 tussen Return of the jedi en The force awakens. Terwijl Luke en de rebellen feest vieren is een bepaald niet al te goed gehumeurt. De Death Star is vernietigd en de Empire is hun grootste troef kwijt. Maar waar deze oorlog eindigt start er een nieuwe. Iden Versio commander van de Inferno Squad, een elite eenheid in dienst van het keizerrijk zowel gevaarlijk in de lucht als in het land, ziet het gebeuren. Hier begint het verhaal.
Er is bevestigt dat je in de Campaign ook regelmatig de controle krijgt over personen als Kylo Ren en Luke Skywalker.

Dit is zo ongeveer wat we weten, maar op EA Play zullen we vast hele vette content te zien krijgen!

ANTWOORDEN (6) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord