Reorganisatie van de community 

Het is het moderator team opgevallen dat de community langzamerhand in een ware puinhoop aan het veranderen is. Nieuwe bezoekers worden weggepest en vaste gasten worden het leven zuur gemaakt. Er verschijnen vooral nog topics die weinig met gaming te maken hebben, terwijl topics met zinnige inhoud worden volgespamd met denigrerende comments.

Om de community weer een gezellige plek te maken waar andere sitebezoekers nuttige informatie kunnen vinden of opvragen, gaan we tijdelijk de regels flink aanscherpen en kom je niet altijd meer weg met een waarschuwing.

De regels hier op PU.nl zijn niet erg lastig en als je een beetje logisch nadenkt voor je een comment of topic plaatst is het risico op een ban al nihil. Voor de goede orde zijn hierbij toch de regels die vanaf nu (strenger) gehandhaafd worden:

Geen spam
Geen dubbele discussies/vragen, ook niet als een moderator de andere heeft gesloten
Geen gezeik op iemand die een dubbel topics opent
Geen gescheld met ziektes/doodsverwensingen/aandoeningen/etc
Geen pornografie
Geen extreem schokkend materiaal
Geen racisme
Geen epileptische plaatjes/avatars
Geen (reclame voor) illegale software of illegale verkopen
Geen Clones/dubbele accounts
Geen gezeik op iemand die een foutje maakt
Geen persoonlijke informatie of fotos van anderen
Geen slowchat (CdAB uitgezonderd)
Enkel inhoudelijke reacties/topics

Mocht je het idee hebben dat iemand anders zich niet aan die regels houdt, ga dan niet zelf reageren op die persoon maar stuur een PM naar een moderator.

Je hebt hier geen recht op een advocaat dus probeer niet de grens van deze regels op te zoeken. Mocht een moderator het nodig vinden om iets te verwijderen of om een ban uit te delen, dan is hier geen discussie over mogelijk. Bij een ban zal altijd via een PM uitleg worden gestuurd (dus check je mail) en indien nodig ook in de comments.

Als laatste wil ik jullie er op wijzen dat deze regels ook gelden op 't CdAB! We zijn daar altijd wat soepeler geweest met het handhaven van de regels, maar daar komt voorlopig een einde aan. Op het CdAB zul je nog altijd offtopic kunnen praten, maar vanaf nu dus zonder al het gescheld.

Vragen hierover kunnen in de comments of via PM.

ANTWOORDEN (109) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord