Problematiek met posts 

De titel verraadt het al een beetje, maar bij meerdere comments op een comment wil het wel eens voorkomen dat de volgorde niet chronologisch wordt weergegeven. Daarnaast worden er ook wel eens posts verwijdert en inplaats dat er staat dat er een post verwijderd is, lijkt het net alsof de comments die onder de verwijderde post staat een comment op de post erboven is. Dat kan heel erg verwarrend zijn! Ook komen nieuwe reacties op de post boven de verwijderde post boven de comments van de verwijderde post te staan. Dat maakt het soms nog verwarrender!

Hopelijk kan hier iets aan gedaan worden, vooral aangezien dit al langer dan anderhalf jaar zo is. Anders ben ik genoodzaakt door wederzijdse desintresse mijn abonnement op te zeggen!

ANTWOORDEN (9) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord