Gaming en Crypto valuta (bitcoins) de toekomst? 

Een recentelijke beweging in de gaming wereld die steeds meer wint aan populariteit is games en crypto valuta. Waar in sommige games het al mogelijk is om met Crypto valuta te betalen (in game items of DLC) zijn er nog maar weinig die volledig opereren in de blockchain.

Enter: Chimaera.io. Chimaera wil een platform creëren waar men de blockchain utiliseert maar niet alleen voor betalingen maar ook voor development en distributie. Het is vergelijkbaar met Steam maar waarbij steam de teugels in de handen heeft is het bij Chimaera decentraal en is iedereen eigenaar van zijn assets binnen het platform. Met het creëren van content maar ook met het spelen van het content is het mogelijk om CHI te generen, de chimaera coin heeft daarnaast “real world value” en zal verhandelbaar worden in de crypto exchanges.

Wie is Chimaera? Er zitten een paar oude “oude” rotten in het vak. Onder anderen de makers van de Huntercoin, een van de eerste games waarin het mogelijk is om crypto valuta te genereren door te gamen. De ICO van Chimaera (initial coin offering) begin de 23ste van oktober, na die tijd gaan we zien of het project van de grond komt.

Zijn er mensen die ervaring hebben m et het minen van Crypto valuta middels gamen? Zo ja, waar en hoe ging dat in z'n werking?
Check Chimaera.io/ of https://chimaera.io/token/ om dit project te volgen ^^

ANTWOORDEN (31) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord