De backlog aan games blijft maar groeien 

Na de blog van Nino te hebben gelezen over zijn liefde voor Dark Souls II weer enthousiast geworden om de franchise op te pakken. De gedachte kwam gelijk bij me op om Demon Souls, Dark Souls en Dark Souls II op mijn lijst van nog te spelen te zetten (ik hou daadwerkelijk een document in Google Drive bij met alles wat ik wil gaan spelen).

Toen ik het desbetreffende document openende kwam ik tot de volgende schokkende conclusie. De backlog wordt niet minder maar groeit alleen maar....

Na een baan van 40 uur, school op zaterdag en het bouwen van een huis (en dan bedoel ik niet het zetten van behang maar het daadwerkelijk bouwen van een huis) op zondag en in de avonduren blijft er geen of nauwelijks tijd over voor games.

Dit is niet bedoeld om sympathie of wat dan ook te winnen. Ik heb het idee dat er op PU ook de wat meer 'oudere' gamers zich bevinden. Herkennen jullie jezelf hierin? De aloude dilemma van vroeger had ik geen geld voor games en nu ik geld heb voor games maar heb ik geen tijd meer is bij mij als een bom ingeslagen. Hier is in ieder geval mijn lijst met titels die ik nog moet gaan checken. Drop je lijst hieronder zodat we samen kunnen fantaseren hoe het zou zijn als we zee├źn van tijd zouden hebben en alle middelen van de wereld om onze favoriete hobby uit te oefenen

GTA V (PS4)
The Witcher 2 (PC)
Batman Arkham Origin (PC)
Dragon's Dogma (PC)
Borderlands (PS3)
Borderlands 2 (PS3)
Borderlands pre sequal (PS3)
Final Fantasy X + X-2 HD remake (PS3)
Kingdom Hearts HD remake (PS3)
Kingdom Hearts 2 HD remake (PS3)
Dragonage 3 (PC)
Child of Light (PS4)
Valiant Hearts (PS4)
Legend of Korra (PS4)
The Legend Of Zelda: The Wind Waker
Bayonetta 1+2

ANTWOORDEN (25) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord