bnwr for moderator! 

Game: DEMIGOD

B. N. W. R. BNWR. Dé man die zowel fluit als viool ademt, dé man die altijd wel een ironische, dan wel satirische grap achter de hand heeft, dé man met de harde punchlines en de moddervette vriendin. Om al deze redenen, en meer, lijkt het mij niet meer dan terecht om BNWR geheel ondemocratisch tot moderator van pu.nl te verheffen.

MAAR WE ZIJN TOCH ALLEMAAL MENSEN?!??

Daar ligt nu net het verschil tussen jij en ik, en BNWR. BNWR is niet louter een mens, niet louter een lustobject, BNWR is een halfgod, zoals elke mens die zijn halfnaakte lichaam op Facebook heeft mogen aanschouwen, zal beamen. Desondanks zullen wij nooit in dezelfde mate van zijn lichaam kunnen genieten als hijzelf, aangezien BNWR op het gebied van kunst als een vis in het water is, en gezegend is met een esthetisch besef zo groot, dat zelfs de omvang van zijn vriendin er schril bij afsteekt.

Geef hier dus jouw zegen, en daarmee je volledige geestelijke en lichamelijke onderwerping, aan onze grote nieuwe leider.

ANTWOORDEN (23) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord