Antwoord en uitleg: de nieuwe PU.nl 

Dames en heren, welkom op de nieuwe PU.nl, ik zie dat veel van jullie zitten met vragen en hopelijk kan ik hierover wat duidelijkheid scheppen.

Wat ik allereerst wil benadrukken is dat wij moderators er zijn om jullie een dienst te bewijzen. We steken geen tijd in het monitoren van topics omdat we "toch niets anders te doen hebben".

Wij streven naar goede leesbaarheid en leuke topics. We zijn niet er op uit om een streng beleid te voeren maar we moeten wel één bepaald beleid handhaven. We gaan echt niet alles sturen en als moderators blijven we zoveel mogelijk uit inhoudelijke discussies, maar als iets niet goed loopt grijpen we wel in. Hoe het beleid precies wordt uitgevoerd, weten wij ook nog niet. Ik weet uit ervaring dat zoiets de kans moet krijgen om te groeien, je kan niet op één dag beleid en regels verzinnen voor een nieuwe vorm van een community. Eerst kijken we hoe alles loopt en hoe veel sturing er nodig is.

Ten tweede weten moderators geen inhoudelijke details over de website.
Natuurlijk hebben wij overleg met Ward maar nieuwe features worden alleen naar buiten gebracht door de redactie, wij hebben daar geen zeggenschap over en zullen dus ook niets loslaten over mogelijke features. Wel zullen wij altijd met jullie mee denken over hoe we de PU.nl tot een beter geheel kunnen maken.

Natuurlijk heb je altijd de keuze om een vraag over een feature of bug op de site te zetten, echter is het onrealistisch om te verwachten dat je gelijk antwoord krijgt. Hou er rekening mee dat veel van ons werk/school/studie hebben. Mocht je vragen of suggesties hebben die gericht over bugs of features gaan, dan kan je deze beter op de daarvoor bestemde discussies posten. Al zal er niet altijd antwoord komen, je kan er vanuit gaan dat we je er dankbaar voor zijn, stilte staat niet gelijk aan onderwaardering, zie stilte eerder als “we zijn er druk mee bezig”.

Hou er ook rekening mee dat oude features niet snel zullen wederkeren, simpelweg omdat het technisch niet mogelijk is of omdat er is besloten om een andere weg in te slaan waardoor deze feature is komen te vervallen. Dat we je suggestie niet wordt overgenomen wil niet zeggen dat we die niet waarderen, in tegendeel, alleen zijn we niet altijd in staat om je hierover op de hoogte te houden, ga er maar van uit dat we blij zijn dat je mee denkt!

De bugs en fouten die zijn gevonden op de website worden behandeld maar hier is tijd voor nodig. Gun de programmeur de tijd om ze allemaal te behandelen, we weten dat het soms vervelend is maar zelden werkt alles in één keer zo als je wil, dus ook hier: “we zijn er druk mee bezig”.

Ik hoop dat er een boel duidelijk wordt, mocht dit echter niet het geval zijn kan je door middel van een reactie op deze discussie je vraag stellen.
Mocht je nog andere vragen hebben die niet in een discussie vorm te stellen zijn nodig ik je uit om deze aan de moderators te stellen via een PM.

Met vriendelijke groeten, het PU.nl moderators team

ANTWOORDEN (5) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord