Andere moderators... 

Laten we maar eens op zoek gaan naar andere moderators.
Ik erger me ziek aan het lakse gedrag van de huidige mods die we hier hebben. Je ziet ze nooit, ze doen niks, en vinden alles maar goed...
Voorbeelden?

Shitload aan dubbele topics, en er komen er steeds meer bij. Worden mensen daarop gewezen? Neen...

Dubbele accounts mag schijnbaar ook, en het is dan helemaal tof dat er veul mee gespammed gaat worden. Wel grappig dat "Geen Clones/dubbele accounts" staat in het gedeelte hoe je je moet gedragen.

For fucks sake, ik ben bewust met het woord "kanker" aan het schelden om te kijken of er iets aan gedaan wordt. Resultaat? Helemaal niks. Geen waarschuwing, en de comments zijn nog altijd te lezen.

Deze dingen tonen aan hoe triest het is gesteld in de community, en ja, ik heb dit vanaf het begin af aan voorspeld.

Gaan we hier nog een keer wat aan doen?

Ik denk dat vele het met me eens zijn dat we wel toe zijn aan wat actieve mods die de boel WEL snappen, en al WEL jaren meedraaien op fora en andere zaken. Nou hoef ik dat niet te zijn, mag van mij ook iemand anders zijn. Laten we anders de mensen hier beslissen wie het gaan worden.

Zolang er maar een keer verandering komt...

ANTWOORDEN (69) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord