Recent kwam ik achter dat de legende Ed niet meer eindredacteur is.  

Recent kwam ik achter dat de legende Ed niet meer eindredacteur is. 2020-12-12T18:33:50
Ik dacht laat ik even op deze rustige zaterdag even graven op internet over Power Unlimited sinds ik jaar of 3 het totaal genegeerd heb omdat ik een fall-out heb gehad met paar mods. Ik kwam een schokkend bericht tegen dat Ed Wiggermans niet langer de eindredacteur was. Ed was zo’n beetje de laatste van de oude gaarde en van PU en was al bijna een kwart eeuw eindredacteur.

Dit vind ik een ernstige ontwikkeling voor het blad waar bij de huidige redactie charisma en traditionele grove PU humor ver te zoeken zijn.

Ik heb het ultra toffe tijdperk meegemaakt met legendes als: Skate, Boris, JJ, Jan, Niels de vegetariër, Steven en Jurjen.

Heb vele van de toenmalige redacteur ook persoonlijk ontmoet en ik heb het niet over op grote game beurzen maar op een besloten feestje.
Het waren waren stuk voor stuk hilarische gasten met wie je leuk een drankje kon doen.

Ik heb ook latere redacteuren kunnen ontmoeten welke nu flink voor het zeggen hebben. Wouter en Florian.
Helaas heb ik een stuk mindere ervaring aan hun overgehouden.
Zij kwamen over als: ik kan niet wachten tot ik iemand een oor aan kan naaien om zo hogerop te klimmen

Wouter voert beleid dat PU heeft getransformeerd in de ernstig links leunende medium dat wil lijken op IGN en gamespot. En dat vind ik heel ernstig. Als de veteranen niet met haast worden aangetrokken om voor de blad te schrijven zal het heel snel afgelopen zijn met de laatste restjes goodwill bij de lezers ( mijn mening ).

If you go woke you will go broke.

REACTIES (13) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord