Fallout 4 samenzwering! 

Fallout 4 samenzwering! 2015-11-09T19:44:43
Hallo pummity, ik heb een ernstige mededeling. Fallout 4 is vandaag gereviewed maar er is iets duisters gaande, de game heeft geen gold award gekregen!

Zoals ik hierboven zei heeft de game geen Golden Award gekregen wat alleen maar een samenzwering kan zijn! Want het getal van de fallout 4 review review is 89, de review is op de 9e van november de 11e maand gepubliceerd. Een snelle rekensom 89-11-9-4=65 en er waren na 3 seconden al 61 reacties waaronder een van wouter 65-60-2= 3 (die van Wouter telt 2 keer mee) drie wat dus meteen het getal is van de hoeken van een driehoek: de Illuminati Piramide. Het symbool van leugen, samenzwering en bedrog. Wat heeft de PU bewogen om Fallout 4 geen golden award te geven? Geld, bedreiging, boze Ed, het broodje Mario bij de dom in Utrecht? Waarom zijn de prominente Pu leden van vroeger spoorloos verdwenen, denk aan: Phantax, The Russian, en heeft lekkerviben zijn fameuze naam veranderd in Doggyhair? Vragen, vragen zoveel vragen en zo weinig antwoorden. Maar ik ben vastbesloten om dit tot de bodem uit te zoeken, en jullie kunnen me helpen, iets verdachts gezien? Jan die het geldkoffertje in een steegje krijgt toegereikt? Zeg het hier, deze pagina zit onder een zesdubbele firewall dus Nino kan dit niet offline halen. Wie zoekt zal vinden!

REACTIES (2) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord