Bovennatuurlijke band 

Bovennatuurlijke band 2018-02-26T15:39:48
Ik denk veelal dat mensen onbewust een plaatsje willen veroveren in het hart van geliefden zodat we deel uitmaken van elkaar waarbij de ene niet zonder de andere kan bestaan...

Het streven naar het mogen wezen van de keerzijde van de gouden medaille...

Want,
waar je ook bent, vooral wanneer je naar de maan staart en jezelf afvraagt of een geliefd persoon op datzelfde moment net hetzelfde doet creëert een bovennatuurlijke band door gedachtestromen die naar elkaar worden toegezonden worden waarbij de maan als satelliet fungeert...

Je zorgt er voor dat je hart altijd een plaatsje vrijhoudt voor een toevallig passant in je leven, welke wanneer deze naar je kijkt, voelt wat jij voelt, denkt wat jij denkt en dit zo bijzonder vindt dat je hem of haar dat plaatsje gunt .

'Liefde' is vluchtige materie, als sigarettenrook in je longen, ronddwalend in je hart.
Je kan ze voelen met momenten, maar niet beheersen of 'vasthouden.'
Deze materie leren beheersen, zodat we hem kunnen onderzoeken is waar men onbewust volgens mij onbewust naar streeft, als mensenras in het geheel.
Dat komt omdat de vluchtigheid van 'liefde' geen aardse materie is maar één die laat voelen dat er hogere machten zijn welke de touwtjes om ons heen als een viool bespelen.

Te meer liefde in het hart; te gemakkelijker het wordt om de materie te onderzoeken, en te gelukkiger zal dat persoon zijn. Althans, dat is één van de mogelijke rode draden die door iemand's leven loopt.

Hij geeft richting in de vorm van hoop, wat hieruit voortgevloeid is: hoop om door te gaan.

Wie deze ijle materie met elkaar deelt, zal dus voor altijd met mekaar in verbinding staan...Zelfs na de dood, want
liefde is een sterkere macht die daar ver boven staat.

We proberen onszelf ervan te verzekeren dat wanneer onze tijd gekomen is, de liefde in ons hart, gedeeld met die enkele bijzondere personen, zal blijven voortbestaan en men dus inderdaad - zij het in een andere vorm - tot mekaar toekomt en samen, elkaar voortdurend kruisend, ijl als liefde is, de materie zelf-wezend en net als sigarettenrook, tezamen een eeuwig voortdurende dans uitvoert waarin je zelf de verwezenlijking van de liefde geworden bent.

REACTIES (1) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord