24 uur lange Borderlands 3 livestream! 

Welkom op de officiële Borderlands 3-pagina, waar we je alles vertellen over de 24 uur-livestream van Borderlands 3!

Morgen is het zover: de release van Borderlands 3! Wij vroegen ons af, hoe kunnen we dit beter vieren dan met een 24 uur-livestream? Dat gaan we van donderdag 12 september 18:00 tot vrijdag 13 september 18:00 doen. Al onze redacteuren zijn om de beurt aanwezig om hun bijdrage te leveren, en daarnaast hebben we ook een aantal influencers uitgenodigd die óók hun steentje bij willen dragen.

Borderlands 3
  

Wie komen er allemaal spelen?

Wat kan je dus zoal verwachten? Tjeerd en Floris de Bijl hebben de zware taak op zich genomen om de nacht te streamen, dus als je hier respect voor hebt én de dag erna misschien niet om zeven uur je bed uit moet om te gaan werken, kom ze steunen! Misschien kunnen we een van de influencers ook wel zo gek krijgen om 's nachts te blijven. Lucas en Jacco nemen het in de ochtend van hen over zodat de twee fanatiekelingen lekker kunnen gaan slapen. Jacco heeft Borderlands 3 al uitgebreid gespeeld in Los Angeles op de E3, dus hij kan je zeker het een en ander over de game vertellen.

Daar maken we echter nog geen 24 uur mee vol, wat betekent dat de redacteuren Wouter en Dennis ook nog aan de slag mogen! Dat is voor Dennis heel wat, want hij geeft zelf aan een absolute noob in shooters te zijn!

Dit zijn de influencers die in ieder geval ook langskomen:

  • EenhoornJoost 19:00 - 21:00 (donderdag 12 september)
  • Daniel Lippens 02:00 - 04:00 (vrijdag 13 september)
  • Puxque 10:30 - 12:00 (vrijdag 13 september)
  • Achterklap 14:00 - 16:00 (vrijdag 13 september)

Het belooft dus enorm gezellig te worden met onze redacteurs en de influencers, dus mocht je ergens tijdens de 24 uur tijd hebben, kom zeker even langs!

  

Jij kan ook komen!

We hebben dus al aardig wat mensen geregeld om te stream super gezellig te maken, maar het kan altijd nóg gezelliger! Jij bent namelijk ook welkom, dus als je interesse hebt om langs te komen, hier kan je jezelf aanmelden. Het is helemaal gratis, dus maak je daar maar geen zorgen over.
;

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord