Maak kans op een Spider-Man: Homecoming koptelefoon en telefoonhoesje! 

Maak kans op een Spider-Man: Homecoming koptelefoon en telefoonhoesje! 2017-07-06T09:16:30
Spider-Man: Homecoming slingert morgen het bioscoopscherm op in een versie van de superheld die eindelijk door Marvel zelf geproduceerd wordt. Bij ons maak je om de release van de film te vieren kans op een koptelefoon en een telefoonhoesje!

Een van de meest geliefde superhelden aller tijden keert morgen eindelijk terug naar Marvel in Spider-Man: Homecoming. De film vertelt het verhaal van Peter Parker, maar is verstandig genoeg het stuk dat hij zijn krachten krijgt over te slaan, omdat we dat al twee keer in de afgelopen tien jaar op het grote scherm hebben kunnen zien. Critici zijn enthousiast en ook Wouter heeft er zijn ongezouten mening op losgelaten in zijn review

Officiële synopsis

Na zijn ontmoeting met de Avengers in Captain America: Civil War keert Peter Parker (Tom Holland) onder begeleiding van zijn nieuwe mentor Tony Stark (Robert Downey Jr.) terug naar huis, waar hij woont bij zijn tante May (Marisa Tomei). Peter probeert zijn dagelijkse leven weer op te pakken, terwijl hij ervan droomt om met de Avengers samen te werken en
de wereld te redden. Wanneer de nieuwe schurk The Vulture (Michael Keaton) in zijn leven komt, brengt hij Peters familie en vrienden in levensgevaar.

       
Om de release van Spider-Man: Homecoming te vieren, maak je bij ons kans op een koptelefoon en een universeel telefoonhoesje! Het enige dat je te doen staat, is onze prijsvraag beantwoorden en in een e-mail met als onderwerp #Spider-Man te verzenden naar prijsvraag@pu.nl. Vergeet niet je adresgegevens te vermelden, zodat we de prijzen zo snel mogelijk naar je op kunnen sturen. 
    KoptelefoonTelefoonhoesje 
           

De prijsvraag:

Als jij de krachten van een ander dier dan een spin over zou kunnen nemen, welk dier zou het zijn en wat voor krachten zou je krijgen?

Stuur je antwoord + adresgegevens met als onderwerp #Spider-Man naar prijsvraag@pu.nl. Succes!

REACTIES (10) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord