Doe mee met het PU/Nintendo Super Smash Bros. toernooi

Doe mee met het PU/Nintendo Super Smash Bros. toernooi! 2015-01-08T13:02:52
Afgelopen zomer konden jullie al meedoen aan het zeer succesvolle PU/Nintendo Mario Kart 8 toernooi en dat vonden we zo leuk dat we weer de handen ineen slaan met Nintendo. We organiseren daarom op 23 januari samen met Nintendo een Super Smash Bros. toernooi. En jij kunt meedoen!

Nintendo games zijn over het algemeen het gezelligst als je ze speelt met zoveel mogelijk vrienden of familie op de bank. In juli selecteerden we daarom al een aantal mensen uit de PUmmunity die mee konden doen aan het grote Mario Kart 8 toernooi en kans maakten op Mario Kart trofeeën. En op 23 januari kun je meedoen aan ons PU/Nintendo Super Smash Bros. for Wii U toernooi op het hoofdkantoor van Nintendo!

Helaas kan niet iedereen meedoen, omdat het dan een beetje te druk is en iedereen weinig aan spelen zal toekomen. Iedereen kan live meekijken met de livestream, maar voor de potentiële deelnemers hebben we weer eens wat origineels bedacht!

Zet hieronder in de comments wat je favoriete Smash personage is, en wat de beste tactiek is om daarmee te winnen. Zo weten we dat Tjeerd het liefst met elegante techniek rondvliegt met Kirby terwijl hij met welgemikte steenaanvallen de arena onveilig maakt en Samuel het liefst button bashed met Bowser. De beste/leukste comments winnen een plekje (hogere levels genieten lichte voorkeur) en mogen langskomen, mèt Amiibo uiteraard, want die kan wel eens goud waard zijn...

 

Een goed getrainde Amiibo kan goud waard zijn.

Het toernooi vindt dus plaats op vrijdag 23 januari en begint rond 14:00 uur ’s middags in de omgeving van Utrecht, dus houd daar rekening mee! Stel je eens voor hoeveel eenzaamheidstranen je kunt besparen als je een middag op de bank zit te smashen, in het hoofdkwartier van Nintendo met andere leden van de PU community en een aantal PU redacteuren! Die eenzaamheidstranen zouden samen een nieuwe oceaan kunnen vormen, waardoor Europa zou overstromen, dus beter meld je je aan!

De winnaars krijgen begin volgende week bericht op het emailadres die gekoppeld is aan je PU-account.

REACTIES (168) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord