UPDATE: Doe mee aan de MSI Hunts en maak kans op een vette gaming-laptop

Doe mee aan de MSI Hunts en maak kans op een vette gaming-laptop! 2019-09-04T11:11:56
In samenwerking met MSI maakt Power Unlimited het mogelijk om vette prijzen te winnen. Door goed op de hints te letten van de drie Mini-Hunts of de Ultimate Hunt, kan je de locatie van de prijzen raden. Als je er dan als eerste bent, ga je met de prijs naar huis! Lees vooral verder voor de prijzen die je kan winnen en de data waarop je ze kan winnen.

Update: Op 6 september vindt de Ultimate Hunt plaats, waar je de ultieme prijs kan winnen: Een gloednieuwe MSI GF63-laptop, een MSI Loot Box, €700 Steam-voucher en een GameMania voucher. Dat is dus al over twee dagen! Ga nu naar onze Instagram-pagina, bekijk de laatste hint en dan wensen we je veel succes!

Origineel bericht: In de maanden augustus en september kan je vette MSI-prijzen winnen, door mee te doen aan een actie van MSI. Vanaf 17 augustus geven we hints weg, die ieder voor één van de drie Mini-Hunts zijn, of voor de Ultimate Hunt. Denk jij te weten waar de prijzen zich bevinden? Spring dan snel op je fiets en ga naar de locatie en vind een persoon met een MSI Shirt/vest om je prijs te ontvangen.

De dagen voordat de Hunts plaatsvinden geven we hints weg via verschillende kanalen. De Mini-Hunts vinden plaats op 21, 26 en 29 augustus op drie plekken in Nederland en België. Heb je één van de drie pakketjes gevonden? Dan krijg je naast een MSI Loot Box ook nog een €100,- Steam Voucher en GameMania voucher cadeau.

Dit is echter pas het begin van het spektakel. Zodra de Mini-Hunts zijn afgelopen beginnen we met de Ultimate Hunt, die op 6 september plaatsvindt. Natuurlijk geven we de dagen van te voren al hints weg, zodat je alvast je hersenen kan kraken over de locatie van de ultieme prijs. Denk je voor 6 september de locatie al geraden te hebben? Hou het nog even vast, want de prijs ligt er echt pas op 6 september. De ultieme prijs is dan ook enorm: Een gloednieuwe MSI GF63-laptop, een MSI Loot Box, €700 Steam-voucher en een GameMania voucher. Niet niks, toch?

Laptop MSI

Voor meer informatie over de Hunts, klik hier. Hier zijn de spelregels waar je van MSI aan moet voldoen:

  1. Check voor hints naast onze Facebookpagina, ook de kanalen van MathiaxSyossRoyalPuck en Achterklap op Twitch en Youtube. Zij geven allemaal hun eigen hints, en sommige zijn ook aanwezig tijden de Mini-Hunts.
  2. Mocht je de locatie van de Mini-Hunts/Ultimate Hunt al geraden hebben, heel goed! Echter staan wij pas op de aangegeven data vanaf 11.00 uur 's ochtends op locatie. Daarvoor is er geen prijs op te halen.
  3. Heb je de locatie geraden van de Mini-Hunts/Ultimate Hunt en ben je onderweg naar de locatie? Ga op zoek naar een persoon met een MSI Shirt/Vest. Zij hebben de prijs in handen.
  4. Heb je de persoon met MSI Shirt/Vest gevonden? Spreek de persoon aan en zeg "Ik loot en stop de hunt"
  5. Heb je één van de Mini-Hunts gewonnen? Dan ben je uitgesloten van deelname aan de andere Mini-Hunt. Je bent niet uitgesloten voor de Ultimate Hunt.
  6. Medewerkers van MSI en familieleden van MSI Medewerkers zijn uitgesloten van deelname. Hoe mooi de prijs ook is.
  7. Verder tolereren wij geen ongewenste intimiteiten, racisme, discriminatie, agressief gedrag of het uitdagen tot een gevecht bij participatie aan deze Hunt. Bij overtreding van deze gedragsregels, word je definitief gediskwalificeerd van de Hunt.

REACTIES (11) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord