TNA Impact 

TNA Impact 2013-08-20T15:30:08
De Smackdown vs Raw-serie moet oppassen, want er komt stevige concurrentie aan. En dat zegt JJ niet omdat ie zo onder de indruk was van TNA-champs Samoa Joe en AJ Styles, die hij in Londen mocht interviewen. Tenminste, niet alléén daarom. Lekker hoor. Eurosport heeft het programma rond de TNA (Total Nonstop Action Wrestling) uit haar schema gehaald. Moet ik voor mijn wekelijkse portie wrestling weer staren naar die pixelige shit op Youtube.
De Smackdown vs Raw-serie moet oppassen, want er komt stevige concurrentie aan. En dat zegt JJ niet omdat ie zo onder de indruk was van TNA-champs Samoa Joe en AJ Styles, die hij in Londen mocht interviewen. Tenminste, niet alléén daarom.

Lekker hoor. Eurosport heeft het programma rond de TNA (Total Nonstop Action Wrestling) uit haar schema gehaald. Moet ik voor mijn wekelijkse portie wrestling weer staren naar die pixelige shit op Youtube.
Ik begrijp er echt niks van, want wrestling is in mijn optiek één van de mooiste vormen van entertainment. En als sport staat het ook op hoog niveau.
Wie daar na dit artikel nog aan durft te twijfelen, komt echt hersencellen tekort.

Gebroken rib
Ik mag in Londen aanschuiven bij TNA-wereldkampioenen Samoa Joe en AJ Styles. Dat ze even lekker zitten (of beter gezegd hangen), vinden ze wel fijn, want ze hebben net vier dagen achter elkaar gevochten in Engeland. En ze zijn helemaal blauw gemept en gebeukt.
AJ Styles heeft zelfs een nekblessure en een dikke lip.
Samoa Joe: ‘Iedereen die durft te beweren dat wrestling geen sport is, moet vooral eens langskomen. Ik heb met allerlei soorten vechtsporters in de ring gestaan (waaronder K1-champ Ernesto Hoost) en allemaal stopten ze er snel mee. Als je geen extreme pijn kunt verdragen is dit niet je ding.’
AJ Styles voegt daar nog aan toe: ‘Vergeet niet dat als wij een blessure oplopen tijdens de wedstrijd, we niet zo maar even kunnen stoppen. De show moet afgemaakt worden. Zo brak ik onlangs mijn rib. We hebben signalen waardoor we weten wanneer iemand geblesseerd is. Maar op dat moment lag ik ‘gewonnen’ en dus moest mijn opponent me eerst een paar keer goed door de ring slammen voordat hij me kon pinnen. Laat ik stellen dat ik betere momenten heb gekend.’

For real
Waarom TNA, en niet de grotere en bekendere WWE, wil ik weten. Geld stinkt toch niet?
Samoa Joe: ‘Heel simpel. Omdat de WWE meer en meer een soap wordt met een hoop gelul, terwijl ik gewoon wil worstelen. TNA biedt de echte recht-toe-recht-aan actie. Tuurlijk hebben we een act, maar uiteindelijk draait alles om het ouderwets door de ring vliegen.’
AJ Styles: ‘En je ziet dat die aanpak aanslaat, want steeds meer WWE-kampioenen komen naar ons toe.’
Over de Smackdown-serie zijn de beide heren net zo hard.
‘Veel te traag,’ roept Samoa Joe. En AJ Styles gaat daar nog eens lekker overheen met ‘Er is gewoon geen hol aan. Ik wil actie, voelen dat de move die ik wil maken meteen op het scherm komt en impact heeft.’
En denk nu niet dat die gasten geen verstand van games hebben, want ten eerste gamen ze in hun vrije tijd als gekken (Call of Duty 4!) en daarnaast rammen ze me helemaal total loss in TNA Impact. Terwijl ik zelden van topsporters verlies, omdat ze meestal nog nooit met hun eigen spel hebben gespeeld. Maar deze heren zijn for real. En daar houd ik wel van.
Net als van wrestling!

Verwachting
Het is jammer dat wrestling bij ons niet zo hot is, want deze game verdient het een grote impact te maken. Als Midway de bugs nog even uit de game haalt, hebben we wat mij betreft een nieuwe koning in het genre.

REACTIES (0) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord