Hitman: Episode 3 Marrakesh - Preview 

Hitman: Episode 3 Marrakesh - Preview 2016-05-31T12:24:13
Graddus is naar het zonovergoten Londen gegaan om een presentatie van Square Enix bij te wonen. Tijdens dat evenement kon hij onder andere aan de slag met de derde episode van Hitman, die zich in Marrakesh afspeelt.

Mijn kennismaking met Hitman: Episode 3 begint met een presentatie vol bullets. Bullets, begrijp je wel... Ha. Haha. Hahahahaha. Eenmaal bijgekomen van het lachen, vertelt de ontwikkelaar onder andere over laadtijden die met de helft omlaag gaan, NPC's die nu daadwerkelijk de taal van het land waar je bent spreken en over nog veel meer kleine tweaks en aanpassingen. Ook komt er weer een nieuwe Elusive Target aan: de criminele wodkadrinker Sergei Larin.

Hitman

Erg leuk natuurlijk, maar waar we hier met zijn allen echt op wachten is info over Marrakesh, de derde episode voor de epische Hitman-reboot. En die krijgen we dan ook. Doelwitten zijn ditmaal de corrupte bankier Claus Hugo Strandberg en generaal Reza Zaydan, die van plan is een coup te plegen. Het level zelf is gecentreerd rond een gigantische bazaar, en dat vind ik leuk want ik was een tijdje geleden in Istanbul en toen heb ik twee Hugo Boss-polo's gekocht voor vier euro per stuk en sindsdien ben ik verliefd op bazaars *haalt adem*. Daarnaast heb je nog de Zweedse ambassade die belegerd wordt door relschoppers en wat omringende gebouwen, waaronder een school. Het maakt van Marrakesh de grootste en meest gevarieerde Hitman-omgeving tot nog toe, met bizar veel mogelijkheden om je targets uit te schakelen.

Ik besluit een beetje op de markt rond te snuffelen. Bij een kraampje vol meloenen zie ik een scherp fruitmes liggen maar zodra ik het oppak, wordt er alarm geslagen. Ik kan nog net drie onschuldige burgers ombrengen voor ik het loodje leg. Oke, dat was ook wel heel simpel geweest.

Hitman

Bij mijn volgende poging merk ik dat er een cameraploeg bij de ambassade naar binnen wil voor een interview. Ze wachten alleen nog op hun cameraman, die er stiekem tussenuit is gepiept en op een feestje iets verderop staat. Door een toiletkraan in het restaurant aan de overkant te mollen, kan ik een uitnodiging stelen. Maar vervolgens heb ik weer gif nodig om een waterpijp te vergiftigen! En dat heb ik natuurlijk niet bij me. Man man man...

Het duizelt me. Overal zie ik mogelijkheden. Zo kan ik me vermommen als masseur om bij de ambassade naar binnen te moffelen. Of de outfit van een oude schoolleraar jatten die overal respect geniet en zelfs een master key heeft die veel deuren opent. Of me voordoen als lid van de propaganda verpreidende printcrew, zodat ik het schoolgebouw in kan komen. En. Zo. Voort.

Hitman

Mijn keus valt op een legeroutfit waarmee ik de ambassade binnenwandel. En daar staat de bankier! Veel tijd heb ik niet meer, dus trek ik mijn gun tevoorschijn en schiet de rat voor z'n kop... Mis. Binnen drie seconden leg ik het loodje. Maar dat maakt niet uit, vanaf vandaag ligt Hitman Episode 3 Marrakesh in de digitale winkel en kan ik het nog een keer proberen.

REACTIES (9) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord