HearthStone: Heroes of Warcraft - Preview 

HearthStone: Heroes of Warcraft - Preview 2013-10-10T12:00:27
Eerder dit jaar onthulde Blizzard een free-to-play kaartspelletje genaamd HearthStone: Heroes of WarCraft. Een grote verrassing, want free-to-play was namelijk nieuw voor Blizzard. Inmiddels is het Ward duidelijk dat die gasten ook goede ‘gratis’ games kunnen maken.

Een uitgebreide versie van deze preview kun je vinden in PU10.

Ik was behoorlijk verrast toen Blizzard onlangs Hearthstone: Heroes of Warcraft aankondigde, een free-to-play kaartspelletje dat ontwikkeld wordt door vijftien Blizzard-veteranen.

Hearthstone

Het leukste aan HearthStone vind ik The Arena. Om hier binnen te komen, betaal je een fee van ingame goud of echt geld. Vervolgens stel je, door steeds uit drie verschillende kaarten te kiezen, een stapel van dertig speelkaarten, een deck, samen. Je tegenstanders doen precies hetzelfde.

Heb je een deck, dan moet en zal je ieder potje willen winnen. Je hebt immers entree betaald en The Arena is afgelopen zodra je drie potjes hebt verloren, en je wil je inleg natuurlijk wel terugverdienen.
Is je deck na te veel verliespotjes vernietigd en heb je je beloningen in de vorm van ingame goud en pakjes kaarten binnen, dan moet je natuurlijk wel weer effe die fee ophoesten om opnieuw de arena te betreden.

HearthStone

Drempel

Naast de Arena kun je nog oefenpotjes of normale potjes spelen zonder inleg om bijvoorbeeld daily quests te voltooien voor ingame goud. Ook kun je op deze manier kaarten verdienen, je negen verschillende classes levelen en uiteraard fun hebben.
Toch lonkt ieder moment The Arena. Dit is de mode die je wil spelen, maar dat zal vanwege de toegangsprijs zeker niet altijd mogelijk zijn. Je hebt je entreegeld namelijk niet zomaar bij elkaar, maar als dat bedrag goed in balans is, zal dat zeker bijdragen tot het succes van HeartStone. 

Hearthstone

Verwachting:

Dit wordt hoogstwaarschijnlijk mijn favoriete game op de iPad en dat ligt vooral aan The Arena die een verslavende werking heeft. Is de fee hiervoor echter te hoog, dan is de kans dat het plezier snel verdwijnt.

Een uitgebreide versie van deze preview kun je vinden in PU10.

REACTIES (13) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord