Hoeveel is deze Last of Us Pandemic Edition-statue waard? Catawiki telt je winst uit 

Hoeveel is deze Last of Us Pandemic Edition-statue waard? Catawiki telt je winst uit 2021-03-16T16:02:43
Speciaal voor de échte verzamelaars: onze eigen taxatierubriek! Diana van Catawiki gaat maandelijks een kneiterindrukwekkende collectible onder de loep nemen en er een prijs aan plakken. Vorige keer hadden we de Big Daddy, dit keer de winnaar van de Big Daddy: Jart van Oosterzee!

Dit artikel is een partnerbijdrage van Catawiki. Lees hier wat dit betekent.

Jart van Oosterzee – Bioshock Big Daddy Life size statue

Opgegroeid in de tijd van de Nintendo 64 ben ik nog steeds een fanatieke gamer. De laatste jaren ben ik, naast het werken als verpleger, begonnen om deze uit de hand gelopen passie verder te laten escaleren. Het verzamelen van demopods, winkeldisplays en statues vallen hieronder.

De gekozen statue is van de CIB Last of Us Pandemic Edition. Het is de game die mij op alle vlakken weet te raken. Beperkt uitgekomen, heb ik deze van een medeverzamelaar overgenomen. Ik vermoed dat de waarde ergens zich rond de 1000 euro bevindt. Al is die voor mij van onschatbare waarde! Ik ben benieuwd wat Diana er van vindt…

Last of us beeldjeJart met beeldje

Diana’s Taxatie

Hoi Jart! Als eerste gefeliciteerd met je gewonnen Big Daddy.... wat zal die gaaf staan in je verzameling. Ben reuze benieuwd naar de rest van je verzameling. Zeker na het zien van het beeldje dat je aanbied voor taxatie vandaag.

Wat dit item zo bijzonder maakt is dat deze uitvoering (de pandemic edition) alleen uitgekomen is bij Gamestop in USA en dan nog in zeer beperkte gelimiteerde oplage.

Ik schat jouw item in perfecte staat in op 1250-1500 euro.

Als je dan nagaat dat die in 2013 - 160 USA dollar kostte (als je hem kon krijgen) gaan die prijzen echt enorm snel omhoog.

Diana’s Dingetje

We veilen ongeveer 1000 kavels per maand in videogames dus de keuze was weer reuze.... Uiteindelijk heb ik toch voor de volgende gekozen.

De Super Nintendo en dan in de Mario All Stars Pack uitvoering.

In 1992 kwam na de succesvolle Nintendo NES de opvolger de SNES uit. Gamers waren overdonderd door de gameplay en beelden van deze nieuwe console

Mede daardoor was deze console was enorm succesvol en populair en er kwamen diverse RPG en platform games uit die nu nog steeds iconisch zijn. Zoals bv Chrono Trigger, Donkey Kong Country 1 , 2 en 3 en, misschien wel de meest populaire Mario Kart.

Ook bracht Nintendo diverse attributen uit die je bij de Super Nintendo kon gebruiken de bekendste is waarschijnlijk wel de Super Gameboy. Deze zorgde ervoor dat je je Gameboy spellen op de TV kon spelen. 

In totaal zijn er door Nintendo en third party uitgevers ruim 500 verschillende games op de markt gebracht.

In de loop der jaren heeft Nintendo verschillende Snes- Packs uitgebracht , waaronder deze Super Mario All Star. Deze bij onze geveilde was nog in prachtige / bijna nieuw staat en is gewonnen door het hoogste bod van 491 euro.

super mario bros collectible

Ook iets vets in huis?

Heb jij een collectible, console of game in huis die wel eens wat kan opbrengen? Laat het ons weten en stuur en mailtje, samen met foto’s van het item en kwestie en van jezelf met het item naar redactie@powerunlimited.nl en misschien kom jij wel op deze pagina te staan!

REACTIES (9) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord