Yoshi's Crafted World komt uit op 29 maart 

Yoshi's Crafted World komt uit op 29 maart 2019-01-09T12:39:05
Yoshi's Crafted World komt op 29 maart naar Nintendo Switch. Nintendo maakte het nieuws bekend en bracht meteen een verhaaltrailer uit, waarin Bowser Jr. en Kamek als bad guys worden geïntroduceerd. De schurken gebruiken een toverspreuk om vijf kleurrijke stenen over de Crafted World te verspreiden, waarna het verhaal begint.

Yoshi's Crafted World is middels een verhaaltrailer van een releasedatum voorzien. Nintendo brengt de schattige Yoshi-platformer op 29 maart uit voor Nintendo Switch. In Yoshi's Crafted World verspreiden bad guys Kamek en Bowser Jr. vijf edelstenen over een wereld die bestaat uit die geheel met de hand gemaakt lijkt te zijn.

In een reis om alle edelstenen terug te vinden moet Yoshi de verschillende levels doorspelen door ze letterlijk om te draaien en deze achterstevoren te spelen. Gebieden die voorheen onbegaanbaar leken, worden dan toegankelijk.

Check voor meer Nintendo-nieuws de uitspraken van Nintendo-CEO Shuntaro Furukawa, die iets opvallends zei over de koers van Nintendo. De EA Frostbite Engine was vorige week onderwerp van een gerucht dat wees op een mogelijk komst van de engine naar de Nintendo Switch.

REACTIES (8) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord