Wat voor soort Gamer ben jij? - De resultaten! 

Wat voor soort Gamer ben jij? - De resultaten! 2014-02-10T18:13:14
Afgelopen weken vroegen we jullie om mee te doen aan onze enquête. We wilden graag weten wat voor gamers onze bezoekers zijn en jullie hebben massaal geluisterd naar ons bevel. Wij hebben de uitkomsten bekeken en onze stagiair Kobus er een lulverhaal over laten schrijven.

In de afgelopen PU kon je aan de hand van je psychologische profiel bepalen wat voor gamer je bent. Deze resultaten kon je vervolgens delen middels onze poll. Dit hebben jullie massaal gedaan en nu is het tijd om gegevens te presenteren in een taart en daar op niets gebaseerde conclusies aan te verbinden.

Afgelopen weken hebben 2323 onze uitgebreide enquête ingevuld en daaruit konden we een hoop waarheden produceren. Zo is te zien dat een 50 personen de test niet naar waarheid hebben ingevuld. Die hebben namelijk geantwoord dat ze Non-gamer (Ed) zijn. Natuurlijk heb je je laten meeslepen door het icoon die was gekoppeld aan deze categorie, maar een Non-gamer komt niet op onze überhardcoredeluxe-gamesite. Non-gamers zitten op hema.nl.


Een ander opvallend detail dat we konden vaststellen is dat er onder de ondervraagden een hoop kennis zit opgeslagen. Zo zijn er 484 mensen die aan hebben gegeven dat ze een meer dan gemiddelde hoeveelheid kennis hebben op het niet essentiële gamegebied. Deze mensen kunnen dus alle jaartallen uit Final Fantasy reproduceren, het verhaal van Metal Gear Solid begrijpelijk uitleggen aan een bejaardenhuis en wapens uit Borderlands opnoemen met bijbehorende statistieken. De grootste groepen zijn De Encyclopedie (Jan), De Sporadische Gamer (Tjeerd) en De Stoner (Florian). De kleinste groepen zijn De Non-gamer (Ed), De Hipster (Graddus) en De Japanofiel (Samuel).

Hieronder de complete lijst met types en resultaten:

De Hipster (Graddus) – 132 stemmen
De Sporadische Gamer (Tjeerd) – 439 psychologische patiënten
De Non-Gamer (Ed) – 50 keer aangeklikt
De Ultrageek (Wouter) – 251 mensen met verzamelwoede
De Encyclopedie (Jan) – 484 hoogopgeleiden
De Dudebro (JJ) – 283 bankdrukkers
De Stoner (Florian) – 350 junkies
De Japanofiel (Samuel) – 152 投票
De Fanboy (Jurjen) – 182 liefhebbers

 

REACTIES (49) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord