Waarom Titanfall geen singleplayer bevat 

Waarom Titanfall geen singleplayer bevat 2013-06-25T20:56:34
De spectaculaire knalgame Titanfall richt zich volledig op de multiplayer en niet op singleplayer. En waarom ook niet? Ontwikkelaar Respawn geeft commentaar.

Dikke fps online knalactie, zowel te voet als in mechs. fans van dergelijke online geweld, staat een hoop moois te wachten. Gamers die graag via een singleplayer first person knallers spelen, hebben niks te zoeken bij Titanfall. De game bevat enkel een multiplayer en ontwikkelaar Respawn Entertainment kan prima uitleggen waarom.

Hengen
Respawn geeft als eerste aan dat hun studio niet heel groot is. Bij de ontwikkelaar werken zo'n 60 mensen. Wil je een goede singleplayer bij je spel stoppen dan kost dat veel manuren, je hebt een apart team nodig dat zoiets maakt. Verder is het aantal mensen dat zo'n singleplayer gaat uitspelen zeer klein, slechts zo'n 5%.

Het komt erop neer dat ontwikkelaar Respawn het gewoon zonde van haar tijd vond om een singleplayer te maken, zij willen simpelweg een zo goed mogelijk multiplayer spel aanleveren en daar al hun energie instoppen. Ik geef ze 100% gelijk. Er zijn sowieso al teveel singleplayer spellen met een toegevoegde multiplayer die geen hond speelt en dus compleet loos is. Laten we de omgedraaide variant hiervan ook zo beperkt mogelijk houden. Respawn Entertainment snapt dit.

Knalknal
Overigens bevat Titanfall wel typische singleplayer elementen zoals plot, geleuter tussen characters en npc's. Titanfall komt begin 2014 naar PC, Xbox 360 en Xbox One.

REACTIES (103) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord