Check de 2 nieuwe rassen in World of Warcraft: Visions of N’zoth: Vulpera en Mechagnomes  

Twee nieuwe rassen in World of Warcraft: Visions of N’zoth 2019-10-08T10:24:42
Dankzij alle hype rondom World of Warcraft Classic zou je haast vergeten dat Battle for Azeroth ook nog vol in gang is. Patch 8.3, Visions of N’zoth, voegt een hele hoop nieuwe content toe, maar de meest opvallende update is de toevoeging van de twee nieuwe rassen: De Vulpera en Mechagnomes.

World of Warcraft krijgt twee nieuwe rassen in patch 8.3, Visions of N’zoth, van Battle for Azeroth. Vulpera wordt aan de Horde toegevoegd, waarmee jaren aan speculatie beëindigd wordt. Game director Ion Hazzikostas heeft het dan ook over ‘a shock to everyone, I’m sure.’ Daarnaast sluiten de Mechagnomes van Mechagon zich aan bij de Allied Races van de Alliance.

Vulpera

Om toegang te krijgen tot de Vulpera, moet je alle Vol’dun quests hebben uitgespeeld en moet je Exalted-status hebben bereikt met de Voldunai. Hetzelfde geldt voor de Mechagnomes, die pas beschikbaar zijn wanneer je de Mechagon-verhaallijn uitgespeeld hebt en wederom de Exalted-status bereikt hebt.

In patch 8.3, Visions of N’zoth, kom je tegen de Old God N’zoth te staan aan het einde van de Ny’alotha raid. Tijdens de climax van update 8.2 werd N’zoth vrijgezet om chaos en destructie naar Azeroth te brengen. De recente 8.2.5-update zorgde ervoor dat de oorlog tussen de Alliance en de Horde tot een redelijk vredig einde is gekomen, waardoor alle pijlen nu zijn gericht op de oorlog voor Azeroth tegen N’zoth en zijn onderdanen.

Mechagnomes

Er is nog geen releasedatum voor de patch, maar de update verschijnt vandaag wel al op de publieke test realm. Voor meer informatie over Visions of N’zoth, bekijk de video hieronder.

Voor veel mensen is World of Warcraft meer dan een game. Alie legt uit waarom. Benieuwd of Alie nog World of Warcraft Classic speelt? Klik hier om erachter te komen.

REACTIES (3) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord