Vrouwen gewoon weer naakt in PS4-versie Devil May Cry 5 

Vrouwen gewoon weer naakt in PS4-versie Devil May Cry 5 2019-04-02T13:44:15
De westerse PS4-versie van Devil May Cry 5 is niet meer gecensureerd sinds patch 1.07. Met deze patch, waarmee ook de survival-modus Bloody Palace werd toegevoegd, wordt eerdere door lens flares verborgen naaktheid gewoon weer zichtbaar.

In de Nachtwacht van 10 maart dit jaar stond een opvallend nieuwtje; in de westerse PS4-versie van Devil May Cry 5 waren bepaalde scenes gecensureerd om naaktheid te verbergen. Met behulp van lens flares werden bijvoorbeeld bepaalde delen van het lichaam van Trish compleet onzichtbaar gemaakt. Of je het hier nu mee eens of mee oneens bent, het was gebeurd en zo geschiedde het. Tot de komst van patch 1.07...

Een oplettende ResetEra-gebruiker liet namelijk weten dat met de komst van de Bloody Palace patch ook de lens flares waren verdwenen. Hierbij postte hij een link met een video waarin zijn uitspraak bewezen werd. Dus, mocht je echt een groot probleem hebben met het censuur, dat is dit je kans om de Devil May Cry 5 (weer) op te pakken.

Capcom is eerder wel bekritiseerd voor hoe ze vrouwen afbeeldenin hun games, wat de lens flares kan verklaren. Daardoor is het dubbel vreemd dat het nu ook weer is teruggedraaid, dus het blijft een verwarrend verhaal waar nu weinig duidelijkheid in is geschept.

Als je liever een game koopt omdat hij goed in elkaar steekt of gewoon lekker speelt, raden we je aan om Samuels review van Devil May Cry 5 te lezen. Wellicht leer je er nog wat van of wordt je overgehaald om het spel nog te proberen.

REACTIES (14) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord