Voor slechts 6440 dollar heb je alle Mortal Kombat 11 skins 

Voor slechts 6440 dollar heb je alle Mortal Kombat 11 skins 2019-04-25T12:54:39
Een Reddit-gebruiker met de naam AccomplishedPoet8 nam de tijd om de kosten van alle Mortal Kombat 11-skins bij elkaar op te tellen en kwam tot de conclusie dat je er 6440 dollar voor moet neertellen.

Cosmetische upgrades zijn nagenoeg niet meer weg te denken uit games. Zo ook bij de nieuwste Mortal Kombat, Mortal Kombat 11. Voor het eerst kun je daarin het uiterlijk van je favoriete MK-personage aanpassen en wel met 60 verschillende skins per personage! En die kan je allemaal bezitten door slechts 6440 dollar, dus ongeveer 5753 euro, neer te tellen.

Je krijgt vier van die 60 skins door de tutorial, de verhaalmodus en de Tower met elk personage uit te spelen en voor de overgebleven 56 moet Time Krystals neertellen. Deze Time Krystals verzamel je tergend langzaam door het spel te spelen, en je hebt er gemiddeld 500 nodig voor een skin. Dus waarom zou je al die moeite doen en lang het spel spelen terwijl je ook gewoon 500 Time Krystals kunt kopen voor 5 dollar? Het lijkt zo makkelijk, maar als je alle skins wil bezitten, kost het je dus wel klauwen met geld. Reddit-gebruiker AccomplishedPoet8 besloot uit te zoeken hoeveel precies en kwam op een totaalbedrag van 6440 dollar.

Als je toch besluit om alle skins bij elkaar te grinden ging AccomplishedPoet8 ook voor je aan het rekenen: Hij verdient naar eigen zeggen 760 met vier uur spelen. Dat betekent dat je 3390 uur nodig hebt om de benodigde 644000 Time Krystals te verzamelen. Succes!

Check hier de Mortal Kombat 11-review van Florian, die helemaal hoteldebotel is van de fighting game. Op dit moment geven we ook een Kollector’s Edition met daarin het masker van Scorpion weg! Klik hier om mee te doen aan de prijsvraag.

REACTIES (9) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord