Verzamel chests in Destiny voor beloningen 

Verzamel Chests in Destiny voor beloningen 2014-07-30T14:15:41
Destiny zal zonder twijfel meerdere geheimen en easter eggs bevatten. Van dit geheim weten we in ieder geval zeker wat het oplevert. De gouden kisten die verspreid zijn door de hele Destiny-wereld zijn er niet zomaar.

Als je de Destiny beta hebt gespeeld, zullen de loot chests je waarschijnlijk niet ontgaan zijn. Wat je misschien nog niet wist, is dat er een bijzonder soort van deze chest te vinden is, verspreid door het hele spel. Deze speciale gouden chests liggen, in tegenstelling tot hun minder glanzende soortgenoten, op een vaste plaats in de game. Op zich is de loot uit deze gouden kisten niet zó bizar veel beter dan die uit de anderen, maar het zit hem in de beloning die je krijgt als je op een locatie alle gouden kisten hebt gevonden!

Destiny's Chests
Bungie reageerde op het verhaal.

“Each destination has several hidden Gold Chests for you to find. They have treasure inside, and if you collect them all, you might earn yourself a bigger prize,”

Lekker vaag dus, maar ondertussen wist vg247 al met zekerheid te vertellen dat de eerste reward een zeldzame ground vehicle is. Hij rijdt veel sneller en blaast minder snel op. Wie weet vinden we binnenkort nog veel meer easter eggs en collectibles!

REACTIES (19) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord