Verander als Druid in dieren in Baldur's Gate 3 

Verander als Druid in dieren in Baldur's Gate 3 2021-02-18T11:08:02
De vierde update voor Baldur's Gate 3, Nature's Power, is gisteren door Larian Studios onthuld. Als een Druid kun je straks in verschillende dieren veranderen.

Het was al bekend dat de vierde update van de Early Access-game er aan zat te komen, maar nu zijn er ook details bekendgemaakt. Zo wordt er een nieuwe speelbare klasse toegevoegd in de vorm van de Druid. Die kan onder andere in een wolf, das, raaf, kat en spin veranderen. In totaal heeft de Druid meer dan dertig spreuken en mogelijkheden.

Volgens Larian reageren NPCs in de game op de verschillende dierlijke vormen die spelers aannemen. Zo kan men praten met andere beren in het spel door als beer rond te lopen.

Verder worden er diverse aanpassingen aan Baldur's Gate 3 gemaakt met de nieuwe update. Zo kan men met een 'Loaded Dice' spelen, waarbij elke interactie in de game afhankelijk is van een gesimuleerde rol met een dobbelsteen. Ook worden er diverse aanpassingen gedaan die de game fijner speelbaar moeten maken. Zo komt er de mogelijkheid om doelwitten uit te kiezen door op portretten te klikken, komt er een aparte knop om fakkels te gebruiken en is er een optie om van gevechen weg te vluchten.

De nieuwe patch voor Baldur's Gate 3 moet 'zeer binnenkort verschijnen, wanneer hij klaar is'.

REACTIES (2) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord