Vanmiddag 16:00 uur PU LIVE: E3 nabeschouwing! 

Vanmiddag 16:00 uur PU LIVE: E3 nabeschouwing! 2014-06-17T17:58:46
Tjeerd, Wouter, Florian en Jan gaan de 3e helft van de E3 vieren. Veel minder bier dan gewoonlijk, maar wel terugblikken met games, anekdotes en héél veel epiek.

De uitverkoren redacteuren zijn teruggekeerd uit Los Angeles en omdat ze nog làng niet klaar zijn met de E3, hebben we een nabeschouwing, met sterke verhalen en grondbrekende analyses van onze reporters on the spot. 

De mooie verhalen vliegen ons op de redactie sinds gisteren om de oren en Jan en zijn kornuiten zullen dan ook niet nalaten om LA dichterbij te laten voelen dan de lokale Albert Heijn. Wat kun je verwachten? Meer games dan we in het E3 Journaal kwijt konden, slappe anekdotes, beursvloer epiek en nog meer humor.

E3 Nabeschouwing

 

De redacteuren komen met een top vijf van games die ze hebben gezien op de E3 en bespreken de games die we nog niet hebben gezien. Jij kunt ook meedoen natuurlijk, de PU-telefoon staat weer op de balie en jij kunt je favoriete E3 moment met ons delen. Verder geven we het goodiepakket weg die we hebben verzameld tijdens de E3. Mocht je verder nog vragen hebben, dan kun je daar een antwoord op krijgen om 16:00 uur in PU LIVE! Kijken natuurlijk, op pu.nl/live

REACTIES (13) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord