Van deze Fifa-speler zul je nooit winnen 

Van deze Fifa-speler zul je nooit winnen 2020-02-07T15:38:53
Vind jij jezelf een goede Fifa-speler? Denk jij dat je best wel een aardig virtueel balletje kan trappen? Nou, je kunt het vast niet zo goed als de 15-jarige, Nederlandse, Levi de Weerd.

Afgelopen januari speelde Levi mee in de FUT Champions weekend league van Fifa 20 en won 148 van de 150 potjes. Daarmee overwon hij ook de eerste plek op de wereldranglijst van de weekend league. 

Helaas mag Levi nog niet meedoen aan de eDivisie vanwege zijn leeftijd. In het aankomende jaar zal hij zich gaan focussen op zijn Fifa-skills zodat hij mee kan doen zodra hij 16 jaar wordt. Op dit moment is hij al één van de drie eSporters bij voetbalclub Vitesse. Eerder had hij al geprobeerd om bij het team van Ajax te komen, hij wist zich zelfs te plaatsen bij de laatste vier, maar vanwege een toetsweek moest hij toen afhaken. 

Levi de Weerd

De naam Levi de Weerd kwam al een tijdje voor in de top van de Fifa-ranglijsten. In oktober plaatste hij op de 24ste plek en in december steeg hij al naar de 29ste plek. Januari was uiteraard Levi's beste maand toe. Wie kan nu zeggen dat ze maar twee wedstrijden hebben verloren tijdens de FUT Champions weekend league?

In Fifa 19 kon Levi ook al aardig spelen, tussen april en augustus stond Levi elke maand in de top 200. Mei en juli waren Levi's beste maanden voor Fifa 19 met de plaatsing op nummer 20 in de wereldranglijst. 

De Nederlandse voetballers kunnen er ook wat van. Lees hier welke drie Nederlandse voetballers in de top 100 beste Fifa 20 voetballers ranglijst staat.

REACTIES (4) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord