Utrechtse Cook & Becker maakt eerste merch Cyberpunk 2077 

Utrechtse Cook & Becker maakt eerste merch Cyberpunk 2077 2018-09-03T12:02:50
Het Utrechtse kunsthuis Cook & Becker maakt de allereerste merch voor Cyberpunk 2077. Zij vertalen digtale concept art van de Poolse ontwikkelaar naar kunstwerkjes op print. High-kwali merch voor aan je muur dus, van een game waar de hele wereld knetterhyped voor is.

Het Utrechtse kunsthuis Cook & Becker biedt geprinte Cyberpunk 2077-kunstwerken van hoge kwaliteit te koop aan, die in samenwerking met CD Projekt RED worden gemaakt. Via hun site kan je de muurkunst bemachtigen, maar wees wel snel! De artworks worden namelijk in gelimiteerde oplagen gemaakt.

Volgens Gerben Kaup, de Marketing Manager van Cook & Becker, kan je uitkijken naar verschillende lichtingen concept art, waarvan de eerste partij nu te koop is:

De eerste partij bestaat uit een selectie van concept art die tijdens de E3 werd geshowd. We hadden graag alle concept art vertaald naar print, maar sommige digitale concept art laats zich niet lekker naar print vertalen. Dit komt door de hoge mate van blur-effecten die in veel art aanwezig is.

De tweede partij kunstwerken bestaat uit concept art die getoond is tijdens Gamescom en is volgens Gerben onderweg. Over de samenwerking met de Poolse ontwikkelaar zei Gerben het volgende:

Het is heel prettig om met Projekt RED samen te werken. Zij zijn zo gepassioneerd bezig met hun werk en willen dit zo veel mogelijk verspreiden. Het helpt natuurlijk dat wij in zekere mate afhankelijk van elkaar zijn, omdat we als eerste merchandise mogen leveren van Cyberpunk 2077. Zij willen hun werk graag delen met de wereld en wij willen mooie kunstwerken afleveren.

Hoe veel artwork we in totaal kunnen verwachten is nog niet helemaal duidelijk, want dit is afhankelijk van de aanvoer vanuit Polen. Als de artwork van The Witcher 3 op de site van Cook & Becker enige indicatie is, dan hebben we zeker nog wat moois in petto. We houden het Utrechtse kunsthuis dus nauwlettend in de gaten!

Op zoek naar meer Cyberpunk? Check hier welke concept art je herkent van Cook & Becker, bekijk hier 50 minuten aan Cyberpunk 2077 gameplay en lees hier meer over het questsysteem in de gigantische open wereld van CD Projekt RED.

REACTIES (36) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord