Uncharted-film verliest voor de VIJFDE keer haar regisseur en het is niet eens grappig meer 

Uncharted-film verliest voor de VIJFDE keer haar regisseur 2019-08-23T15:28:22
Het gaat niet lekker met de Uncharted-film… De verfilming van een van Sony’s meest succesvolle en geliefde franchises verkeert al jaren in ontwikkelinghel en is voor de zoveelste keer haar regisseur verloren!

De regisseur van 10 Cloverfield Lane, Dan Trachtenberg, was tot voor kort aangesteld om de Uncharted-film te regisseren, maar helaas heeft hij ontslag genomen. Het is niet helemaal duidelijk waarom hij het project verlaten heeft, maar aangezien hij aan de slag gaat met het tweede seizoen van The Boys (toevallig een van de series in deze feature), zou het wel eens kunnen dat deze klus niet te combineren is met Uncharted. Kan ook gewoon dat het niet makkelijk is om samen te werken met de producenten van Columbia en PlayStation Productions, aangezien dit al de vijfde regisseur is die gedag heeft gezegd tegen deze baan. Onder anderen David O. Russell (Silver Linings Playbook, American Hustle, Three Kings) en Shawn Levy (Real Steel, Stranger Things) gingen Trachtenberg voor, maar wisten de film niet uit de development hell te trekken. Of ze wílden het gewoon niet…

Tom Holland is nog wel gekoppeld aan de Uncharted-film om een jonge Nathan Drake te spelen en hoewel hier geen bevestiging van te vinden is, staat ook Bryan Cranston nog op de IMDB-pagina van de verfilming vermeld als ‘rumored’.

Kort geleden richtte Sony haar eigen productiehuis voor films en series op genaamd PlayStation Productions. Daarmee hoopten ze het productieproces wat betreft verfilmingen van hun eigen IP’s makkelijker te maken, maar dit vertrek lijkt er op te duiden dat er nog wat werk aan de winkel is voor Asad Qizilbash en zijn team. Vermoedelijk moet er nog weer aan het script gewerkt worden zodra er een nieuwe regisseur gevonden is, dan moet er overeenstemming komen tussen de producers en het creatieve team, en dan zijn we alweer maanden, zo niet jaren, verder.

De vorige keer dat de Uncharted-film een regisseur kwijtraakte was eind vorig jaar. We hebben hier ook nog een antiek nieuwtje over de getergde Nathan Drake-flick waarin Neil Burger zijn mening deelt over het project. DIT STAMT ALWEER UIT 2011!!!!!

REACTIES (14) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord