Ubisoft wil nieuwe spelers lokken met Assassin's Creed-film 

Ubisoft wil nieuwe spelers lokken met Assassin's Creed-film 2016-07-11T15:59:51
Het hoofddoel van de Assassin's Creed-film is niet om veel winst te maken, maar om ervoor te zorgen dat mensen die nog nooit in aanraking zijn gekomen met de franchise te lokken, zo vertelt Alain Corre, baas van Ubisoft Europe.

Als jij nog nooit een Assassin's Creed-game, comic of boek hebt aangeraakt, ben jij de degene die bereikt moet worden met de Assassin's Creed-film, zo laat Alain Corre ons weten. Hij vertelt verder dat er wel wat geld omgezet gaat worden door de film, maar dat dit niet het doel van de film is. Overigens liet Ubisoft later weten dat het maken van een goede film hun grootste prioriteit is.

“We are not going to earn a lot of money from it. It is a lot more a marketing thing, it is also good for the image of the brand. Although we will make some money, it is not the purpose of this movie. The purpose is to bring Assassin’s Creed to more people. We have our core fans, but what we would like is to put this franchise in front of a lot more people who, maybe, will then pick up future Assassin’s Creed games.”

Assassin's Creed

Assassin's Creed gaat over Callum Lynch en de sluipmoordenaar Aguilar (speciaal voor de film bedacht), welke beide gespeeld worden door Michael Fassbender. De film gaat zich voor 65% afspelen in het heden en 35% in de vijftiende eeuw. Mocht je interesse hebben om de film te checken, dan kan je hem vanaf 5 januari 2017 in de bioscoop checken. Afgelopen zaterdag verschenen er nieuwe foto's van de film.

REACTIES (13) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord