Ubisoft komt naar E3 2019 met een Roller Derby-spel 

Ubisoft komt naar E3 2019 met een Roller Derby-spel 2019-05-31T16:10:53
Het lijkt erop dat een Roller Derby-spel genaamd Roller Champions een van de Ubisofts nieuwe games op E3 gaat zijn. De website Spieltimes.com zegt diverse bronnen en afbeeldingen te hebben die het bestaan van dit Rocket League-achtige spel bevestigen.

Volgens de website Spieltimes.com presenteert Ubisoft een nieuw, onaangekondigd Roller Derby-spel op de komende E3. Dit spel, dat behoorlijk op het populaire Rocket League zal gaan lijken, wordt een multiplayer-spel met de naam Roller Champions en de website laat diverse beelden van het nog onbekende spel zien.Volgens Spieltimes.coms informatie is Roller Champions gemaakt met de Unity engine, zal het uitkomen op de PC en ondersteunt het spel het gebruik van Xbox-controllers. Roller Champions zal een online game zijn waarin je verbinding maakt met een gameserver en dan een lekker potje Roller Derby gaat spelen. Voor wie geen idee heeft wat een Roller Derby precies inhoudt, hier volgt een korte omschrijving: Roller Derby is een contactsport waarbij twee teams van vijf spelers rolschaatsen over een ovale baan. Het doel van het spel is dat een van de spelers van het ene team het andere team inhaalt, terwijl de spelers elkaar compleet overhoop beuken. Hoe dit in een spel tot uiting gebracht kan worden, is ons in ieder geval een raadsel. De vermeende besturing van het spel is wel al bekend en geeft wellicht wat inzicht hierin.


Een aantal van de verkregen afbeeldingen zouden de titel ‘Demo E3’ gedragen hebben, wat er op wijst dat het spel op de komende E3-beurs aangekondigd zal gaan worden. Er zijn alleen nog geen gameplay-beelden beschikbaar en er is nog helemaal niets bevestigd, dus we hebben het zoutvaatje er maar alvast bijgepakt. We zien het allemaal wel op de E3.

Mocht Ubisoft dit spel echt gaan onthullen, dan zullen we het wel op hun E3 presentatie zien. Wil je weten wanneer die presentatie plaatsvindt? Check dan dit artikel met alle info over de E3. Wij vragen ons ook af of dit spel thuis zal horen in de lijst van meest bizarre alternatieve sportgames ooit, of juist in de lijst van slechtste sportgames ooit. 

REACTIES (5) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord