Twitch-filters geeft je meer keuzes bij Overwatch en Hearthstone 

Twitch-filters geeft je meer keuzes bij Overwatch en Hearthstone 2017-08-18T12:45:16
Twitch wil dat hun eigen platform zo makkelijk mogelijk te navigeren is. Hiervoor hebben ze een leuke nieuwe toevoeging verzonnen.

Vanaf nu kun je op Twitch makkelijker zoeken als je een stream wil kijken van Hearthstone of Overwatch. Het livestreamplatform gaat het namelijk mogelijk maken om te zoeken op Hero Class en op gamemode. De feature zit niet vergrendeld achter een Twitch Prime lidmaatschap, dus ook jij mag er nu gratis gebruik van maken.

Dit filter wordt mogelijk gemaakt door ClipMine, een bedrijf wat zich specialiseert in het verbeteren van filters. Nogal een niche concept, maar ze zijn zojuist gekocht door Twitch, dus ze hebben het goed voor elkaar.

overwatch

Dit is niet de eerste keer dat Twitch dit doet. Sinds juni is dit al mogelijk voor League of Legends, waar je kan bepalen welke champion je wil bekijken. Voor de streamers gaat er niks veranderen. Clipmine gaat ervoor zorgen dat de site kan herkennen welke gamemode er gespeeld wordt en met welke held.

We hebben het al even getest en het werkt momenteel redelijk goed. Je kan de filters nu al selecteren. Bij Hearthstone is het zelfs mogelijk aan te geven welke rank je wil bekijken. Handig voor alle mensen die willen weten hoe de struggles in rank 8 zijn. Het is wel duidelijk dat de site moeite heeft om alles te herkennen. Maar wanneer je een filter gebruikt krijg je lang niet alle resultaten.

Hearthstone

Wanneer je ongefilterd de lijst van streams doorscrolled, kun je zien wanneer de site herkent welke class of gamemode gespeeld wordt, want die zijn voorzien van een logo om je te informeren. De meeste streams hebben echter nog helemaal geen logo. Dit zal mettertijd waarschijnlijk wel verbeteren.

Hearthstone en Overwatch hebben recent ook leuke nieuwe updates gehad. Hearthstone heeft een nieuwe uitbreiding gekregen genaamd Knights of the Frozen Throne. Bij Overwatch zijn de Summer Games van 2017 van start gegaan, met o.a een paar nieuwe, vette skins.

 

REACTIES (0) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord