Twee Fantastic Four-kostuums voor Marvel's Spider-Man 

Twee Fantastic Four-kostuums voor Marvel's Spider-Man 2019-01-28T17:21:32
Je kan twee nieuwe kostuums scoren in Marvel’s Spider-Man. De nieuwe Spidey-outfits zijn gebaseerd op niemand minder dan de Fantastic Four en zijn beschikbaar na het installeren van patch 1.14.

Insomiac Games heeft een patch gedropt die je toegang geeft tot twee Fantastic Four-gerelateerde kostuums in Marvel’s Spider-Man. De outfits zijn afkomstig uit de comics, waarin Spidey regelmatig met de Fantastic Four samenwerkt.

Het eerste kostuum is dat van de Bombastic Bag-Man. In nummer #258 van The Amazing Spider-Man vol.1 raakte Spider-Man zijn pak kwijt nadat hij gescheiden werd van Venom. Spider-Man kreeg het Bombastic Bag-Man-kostuum daarna van Johnny 'Human Torch' Storm. Marvel's Spider-Man is niet de eerste Spider-Man-game waarin dit pakje te zien is. Eerder kon je de kleding al aantrekken in Spider-Man (2000) en Marvel Heroes (2013).

Als tweede kostuum zien we het wit-met-zwarte Future Foundation pak. Spider-Man trad toe tot dit team als vervanger van de eerder genoemde Johnny Storm. Andere leden van deze groep waren bijvoorbeeld de kinderen van Reed en Sue Richards, die ook over superkrachten beschikten. De twee kostuums zijn een gratis toevoeging en zijn bruikbaar met patch 1.14 op de PS4.

Lees hier de review van Marvel's Spider-Man. Superheldenfan? Lees hier de Super Power Unlimited van deze week!

REACTIES (6) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord