Trailer Top 5 week 6 

Trailer Top 5 week 6 2012-09-17T12:59:06
Terwijl Ward buiten de hele week übertricks aan het maken is op zijn snowboard en Ed al schaatsend zijn werk uitvoert, wordt er ook nog gewoon gewerkt op de redactie. Daarom is het tijd om uit je zelfgemaakte iglo te kruipen want we hebben weer ijskoude trailers voor je klaarstaan in een gloeiendhete Trailer Top 5. Wederom hebben we weer de 5 beste trailers op een rijtje gezet, met deze keer een aankondiging van een hele vette game! 5. Resident Evil Revelations – Launch Trailer

Speciaal voor de Nintendo 3DS bezitters komt Capcom komt de launch trailer van Resident Evil Revelations. Vecht met Chris Redfield of één van zijn andere homies tegen de lelijkste beesten van de aardbodem. De game ligt sinds eind januari in de winkels.

4. I Am Alive - Survival Trailer

In I Am Alive moet je je best doen om de titel van de game eer aan te doen. En om in leven te blijven, moet je klimmen. Heel veel klimmen. Klimmen als Spiderman in de skyline van New York. Klimmen zoals Drake het ons al meerdere malen voordeed in Uncharted. In deze trailer zie je hoe dat eruit ziet in de nieuwe game van Ubisoft die begin maart zijn opwachting in de winkels maakt.

3. MLB 2K12 - Verlander vs. Verlander Trailer

Even makkelijk een miljoentje winnen door een paar potjes MLB 2K12 te spelen? Het is mogelijk! Dat bewijst 2K Sports met deze nieuwe trailer die onlangs is verschenen. In deze video bereidt Just Verlander zich voor op een aankomende kwalificatie die noodzakelijk is om mee te kunnen strijden voor dat astronomisch bedrag.

2. Gotham City Imposters - Launch Trailer

Van saamhorigheid is er totaal geen sprake in de straten van Gotham City. Batman heeft de stad verlaten en dat brengt de nodige problemen met zich mee. Tijdens de afwezigheid van de bekende, gespierde vleermuis nemen aanhangers van Batman het op tegen de volgelingen van The Joker. Deze guys zijn in kostuum te bewonderen en hebben de meest awesome wapens in elkaar geknutseld om elkaar eens flink uit elkaar te knallen.

1. Sleeping Dogs - Announcement Trailer

Het kon ook niet anders: op nummero uno staat natuurlijk de trailer van Sleeping Dogs! De straten van China worden in Sleeping Dogs keihard onveilig gemaakt. Jij gaat als undercover politieagent Wei Shen door het leven om een illegale bende het leven zuur te maken en te ontmaskeren. De basis van Square Enix in Londen werkt keihard om ons straks kennis te laten maken met de duistere underground scene in een wereldstad. Hong Kong that is!

Welke trailer vonden jullie het vetst? Laat in de comments even weten van welke trailer jouw leuter overeind kwam, ondanks de vorst. Stay tuned voor een nieuwe Trailer Top 5 volgende week!

REACTIES (23) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord