The Witcher-showrunner heeft al zeven seizoen uitgeschreven 

The Witcher-showrunner heeft al zeven seizoen uitgeschreven 2019-11-05T13:01:20
Het eerste seizoen van The Witcher staat nog niet eens op Netflix, of de showrunner heeft het al over de komende zes seizoenen. Want ja, Lauren Hissrich geeft aan al zeven seizoenen op papier te hebben staan. Nu maar hopen dat het eerste seizoen een beetje aanslaat dan...

Het duurt nog anderhalve maand voordat de tv-serie The Witcher op Netflix verschijnt, dus we weten nog niet of het een succes of flop gaat worden. Showrunner Lauren Hissrich is echter optimistisch, aangezien ze in een interview met SFX magazine (via GamesRadar) aangeeft dat ze al zeven seizoenen heeft uitgeschreven. Aan vertrouwen in haar project dus geen gebrek!

Wanneer er naar haar toekomstplannen wordt gevraagd, antwoordt Hissrich het volgende: ‘Oh hell, yeah! Second season? I’ve done it for seven seasons!’

Dat betekent niet dat ze tot in detail op papier heeft staan wat ieder personage in iedere minuut van iedere aflevering zegt. Het gaat om de overkoepelende verhaallijn van de serie, waar ze al een goed beeld van heeft. Het tweede seizoen is nog niet eens helemaal uitgeschreven:

We don’t have a second season yet—God willing we will—but right now it’s just about, ‘How do you set up stories that really capture audiences for years at a time?’ The worst thing we could do is put all of our energies just into season one, and not be thinking about where these characters can grow to.

The Witcher Netflix

Op de vraag of alle personages het einde van het eerste seizoen halen, geeft ze het antwoord dat je zou verwachten:

Well, not all. I can’t promise you that they’re all very much alive.

Dat Geralt of Rivia het einde van de tv-serie gaat halen, of ze nu de zeven seizoenen halen of niet, is natuurlijk al een feit. De serie is namelijk gebaseerd op de boeken, die vóór de games plaatsvinden. En daarin is Geralt uiteraard nog springlevend!

Zeven potentiële seizoenen klinken erg leuk, maar als het eerste seizoen enorm tegenvalt kan het al snel afgelopen zijn voor Lauren Hissrich en haar Netflix-serie. De eerste trailer ziet er in ieder geval goed uit, waardoor de stemming bij The Witcher-fans positief is.

The Witcher is vanaf 20 december op Netflix te checken. Hieronder kan je trailer bekijken, mocht je dat nog niet gedaan hebben.

REACTIES (4) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord