The Atooi Collection komt naar Nintendo... 3DS

The Atooi Collection komt naar Nintendo... 3DS? 2020-05-20T11:45:43
Ja, je leest het goed! Er komt nog een game uit voor de Nintendo 3DS. Het gaat om de game The Atooi Collection. Waarschijnlijk is de game fysiek vooralsnog alleen in Noord-Amerika beschikbaar.

Via Twitter kondigt ontwikkelaar Atooi aan dat haar game is goedgekeurd door Nintendo Lotcheck en dat het bedrijf nu wacht op de goedkeuring van Nintendo op onder andere de cover-art en de art-label van de game. “Zodra dat is goedgekeurd kunnen we beginnen met productie”, zet Atooi in de tweet. 

The Atooi Collection bevat meerdere games van de ontwikkelaar, namelijk Mutant Mudds, Mutant Mudds: Super Challenge, Bomb Monkey, Xeodrifter en Chicken Wiggle. De game was al in juni 2019 aangekondigd, maar na de aankondiging volgde radiostilte. 

Het is een jaar geleden dat een laatste game fysiek uitkwam op de Nintendo 3DS: Persona Q2. Dat er in 2020 nog een fysieke game naar de handheld komt is dus best onverwachts.

Atooi is niet de enige die nog steeds games uitbrengt op oudere consoles. Er komen nog steeds nieuwe games uit voor  bijvoorbeeld de Sega's Dreamcast. Zo komt binnenkort nog bijvoorbeeld de top-down-shooter Arkagis Revolution uit op de oude machine en wordt begin juni de platformer The Curse of Illmore bay verwacht.

Toch liever informatie over nieuwe games voor de Nintendo Switch? Pas zijn er vier nieuwe retro-games uitgekomen op Nintendo Switch online.

REACTIES (1) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord