Heroes Dutch Comic Con Winter Edition 2019 kaartenverkoop gestart en eerste special guest onthuld 

Heroes Dutch Comic Con Winter Edition 2019 kaartenverkoop gestart en eerste special guest onthuld 2019-08-15T13:40:14
De kaartenverkoop voor Heroes Dutch Comic Con Winter Edition 2019 is begonnen! De geeky conventie, die op 23 en 24 november plaatsvindt, heeft daarnaast haar eerste special guest bekendgemaakt: Marie Avgeropoulos van The 100!

De Canadese actrice Marie Avgeropoulos is onthuld als de eerste special guest op Heroes Dutch Comic Con Winter Edition 2019, ieders favoriete, Nederlandse popcultuurconventie die op 23 en 24 november plaatsvindt. Wil je haar in levende lijve ontmoeten, dan kan je vanaf vandaag kaarten kopen voor deze bijzondere beurs waar Power Unlimited veel liefde voor heeft.

Avgeropoulos is bekend van haar rol als Octavia Blake in de Emmy genomineerde televisieserie The 100, een post-apocalyptische dramaserie waarin 100 minderjarige criminelen gedwongen worden om uit te vinden of de planeet aarde bewoonbaar is en hier de samenleving opnieuw kan worden gebouwd. The 100 bestaat inmiddels al uit zes seizoenen, met het zevende en laatste seizoen op komst.

Marie Avgeropoulos brak door in de tv-serie Cult en groeide uit tot een bekende naam in de tv-wereld. Naast The 100 speelde ze ook in The Inbetweeners, Supernatural, Fringe en nog een aantal andere wereldwijde hitseries.

Marie Avgeropoulos

Ook op het grote scherm is Avgeropoulos regelmatig te zien geweest. Zo speelde in de Lionsgate thriller Tracers, was ze te zien in Isolation, Numb en A Remarkable Life. Daarnaast werkte ze met filmveteranen Joseph Gordan-Levitt en Seth Rogen in de Golden Globe-genomineerde film 50/50 en vertolkte ze een memorabele rol naast Hayden Panettiere in I Love You Beth Cooper. Kortom, haar cv mag er best wezen!

Naast haar werk als actrice houdt Avgeropoulos van liefdadigheidswerk, dat ze voor Food for Life Vrindavan verricht. Onlangs maakte ze een korte filmdocumentaire genaamd #SheMustCount, om bewustwording te creëren voor de organisatie die zich inzet om meisjes op te leiden uit lage-inkomensgezinnen in India.

Marie Avgeropoulos is beide dagen van Comic Con aanwezig om haar fans te ontmoeten, handtekeningen te zetten en foto’s te nemen. Wil je haar ontmoeten, dan kan je vanaf vandaag toegangskaarten kopen voor Dutch Comic Con Winter Edition 2019! Klik snel op deze link en zorg dat je PU.nl in de gaten houdt om op de hoogte te blijven van wat voor mooie dingen er allemaal nog meer op de DCC gaan gebeuren en welke awesome gasten we mogen verwachten. 

Comic Con

REACTIES (3) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord