Thanos misschien terug naar Fortnite voor Avengers: Endgame

Thanos misschien terug naar Fortnite voor Avengers: Endgame! 2019-04-12T14:21:36
Er is specifieke game-data uit Fortnite opgedoken waardoor het erop lijkt dat Thanos, de ultieme vijand van de Avengers in Avengers: Endgame, voor de tweede keer in Fortnite Battle Royale te vinden zal zijn.

Je kan het je misschien nog wel herinneren: vorig jaar rond deze tijd werd Thanos, de grote vijand van de Avengers, in Fortnite Battle Royale geïntroduceerd. Overal op de map kon tijdelijk zijn Infinity Gauntlet neerdalen en de eerste speler die die uit de kluiten gewassen handschoen aantrok werd de paarse man zelf. Je werd op dat moment zo sterk dat de krachten van Thanos zelfs twee keer generfed werden, iets wat in Avengers: Infinity War ook best had mogen gebeuren.

                  

Nu heeft dataminer Skin-Tracker data uit de Fortnite-bestanden opgegraven die er op wijst dat de grote paarse gast misschien terugkomt naar Fortnite. Zo heeft hij een boodschap gevonden die iedereen ziet als iemand neergaat en die stelt dat diegene aan de 'Power of Thanos' is bezweken. Er is naast de leak natuurlijk nog geen andere informatie bekend, maar Avengers: Endgame komt over twee weken al uit dus we horen het waarschijnlijk snel genoeg!

We zouden je graag nog meer vertellen over Avengers: Endgame, waar we echt niet genoeg van kunnen krijgen! Check hier bijvoorbeeld de laatste trailer, of anders hier de officiële trailer van daarvoor.

REACTIES (7) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord