Team Power Unlimited verlengt partnership met MSI Notebooks 

Team Power Unlimited verlengt partnership met MSI Notebooks 2018-04-01T21:27:32
Team Power Unlimited maakt in 2018 de volgende stap op weg naar professioneel gamen. Er is namelijk een nieuwe overeenkomst getekend met MSI Notebooks en dat betekent onder andere dat onze spelers dit jaar maandelijks zullen worden betaald! Hoe dat allemaal zit en wat er nog verder op de planning staat, lees je in deze enorme Team PU update.

De kogel is door de kerk! Team PU, ons Rocket League team, gaat in 2018 nog harder door, want er is een hernieuwde overeenkomst getekend met onze partner MSI Notebooks. Dat betekent dat onze jongens vanaf april kunnen gaan spelen op nieuwe MSI Notebooks, alle grote toernooien in de Benelux af zullen lopen, maar ook belangrijk: onze Rocket League spelers worden steeds professioneler en kunnen dit jaar rekenen op een maandelijkse toelage die door goede prestaties te leveren steeds serieuzer zal worden.
MSI Notebooks levert ook dit jaar verse notebooks voor Team PU

      

PU als serieuze eSports organisatie

Tjeerd, manager van team PU, is blij met deze overeenkomst: 'Het is voor Power Unlimited belangrijk dat ons team stappen blijft maken, en deze stap betekent dat wij een van de meest serieuze Rocket League esport organisaties in de Benelux wordt. Ons doel is om uiteindelijk het toptalent uit de Benelux te behouden en op deze manier met een Nederlandstalig team uiteindelijk de Europese top te bereiken en ik ben ervan overtuigd dat we in samenwerking met MSI Notebooks in 2018 steeds dichterbij dit doel kunnen komen.’

Frag-o-Matic

Afgelopen tijd zat het team in een overgangsfase, waarin onder andere eind februari de LAN Frag-o-Matic op het programma stond. Op de immer gezellige Belgische LAN ging het niet helemaal lekker voor Team PU en werd er afscheid genomen met een teleurstellende vijfde plaats. mCon eSports, een van de beste teams van de Benelux, ging er wel met de winst vandoor, waardoor het duidelijk werd dat er werk aan de winkel was voor ons team.
Frag-o-Matic in Wieze, België

     

Line-up

Momenteel is Team Power Unlimited onder leiding van captain Remy bezig om het team te selecteren dat naar dit doel toe zal werken. Zo heeft Bram ‘Daedra’ Slot het team verlaten vanwege een verminderde focus op Rocket League. Momenteel zijn we Derk ‘KreD’ Wagemaker en Sem ‘Smtx’ Klinkenberg in het team aan het inpassen. Dat maakt dit de huidige line-up van Team Power Unlimited:

NL Remy ‘Reemo2K’ van Nieuwpoort (C)

NL

 Patrick ‘Piatrix’ Campagne

NL Derk ‘KreD’ Wagemaker

NL Sem ‘Smtx’ Klinkenberg 

Ambities

Captain Remy is blij met de hernieuwde partnership: ‘Ik ben blij dat we met MSI Notebooks samen een heel goed en professioneel 2018 instappen.’ De komende tijd zal blijken hoe Team PU zal presteren met de nieuwe line-up op The Party, een van de grootste LAN’s van Nederland. Remy: ‘Ik verwacht dat we binnenkort met een rond team zonder enige problemen nummer 1 van Nederland kunnen worden en dat we eind 2018 meedraaien in de Europese top.’ Onze spelers staan al hoog in de top 100 3vs3 spelers van de wereld, dus hopelijk heeft Remy gelijk en zien we Team PU snel in de RLRS terug.

Team PU in actie

    

Team PU op Twitch

Als je eens wilt kijken hoe goed Team PU nou echt is, kun je wekelijks op ons Twitch kanaal Remy in actie zien. Deze week zal hij vrijdag van 19:00 tot 21:00 zijn skills laten zien, daarna zal hij elke donderdag van 20:00 tot 23:00 present zijn op het Twitchkanaal van Power Unlimited. Je kunt ook Remy zijn eigen kanaal volgen, daar zal hij ook meerdere keren per week streamen.

Speel zaterdag tegen Team PU

Wil je Team PU hoogstpersoonlijk in actie zien? Aanstaande zaterdagmiddag staan onze jongens samen met MSI in de Mediamarkt in Ekkersrijt (Eindhoven). Daar kun je het tegen ze opnemen en meedingen naar toffe goodies. Klik hier voor meer informatie.

MSI Media Markt event 17 maart

REACTIES (5) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord